Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 5 i 6 de novembre

per Redacció, el 5 de novembre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tens una contradicció important. Per una banda vols viure una història d'amor intensa, però per l'altra t'agrada ser molt independent. Això dóna senyals contradictòries a l'altra persona. Així que intenta buscar l'equilibri i pensar què vols realment. Moment de la sort: diumenge a la nit.

TAURE
És un bon cap de setmana pels Taure! Veuràs que els amics i amigues estan al teu costat. Tens la sort d'estar rodejat/da d'amistats que respecten les teves decisions i que fa temps que formen part de la teva vida. Aprofita els dies lliures per estar amb les persones que més estimes! Hi ha una persona que necessita la teva ajuda, però no te la demana. Estigues atent. Moment de la sort: diumenge.

BESSONS
Serà un cap de setmana molt tranquil, així que aprofita per gaudir al màxim! Si tens parella, aprofita per fer alguna cosa diferent, us anirà bé. Rodeja't d'amics i gaudeix a tope! Això sí, vigila en dir coses que t’han demanat que et guardessis per tu. Moment de la sort: diumenge al matí.

CRANC
És possible que aquest cap de setmana coneguis a algú que t'encantarà i que et semblarà diferent a totes les persones que hagis conegut abans. Com a consell: Aprèn a valorar els aspectes positius de la vida i de les persones que t'envolten, això et farà sentir molt millor! Moment de la sort: dissabte al migdia.

LLEÓ
No estàs en un dels teus millors moments, i és que els altres et faran tenir l'humor molt variable i això no és normal en tu, perquè acostumes a tenir les coses molt clares. De totes maneres estigues tranquil/a i relaxa't perquè en sortiràs sense problemes! Vigila amb els amics, algú et pot decepcionar. Moment de la sort: dissabte.

VERGE
Sembla que les coses s'han complicat una mica i potser no et sents al 100%, però aprofita per estar amb la família i les persones que et fan sentir bé i segur/a. Intenta oblidar-te de les coses que et preocupen i tingues paciència perquè tot passa. Estar amb amistats també t'anirà bé! Moment de la sort: diumenge a la nit.

BALANÇA
Serà un cap de setmana genial per passar temps amb les teves persones preferides! Això t'omplirà d'energia i vitalitat. És un cap de setmana tranquil per a tu, així que centra't en gaudir a tope! Si estàs solter/a, pot ser un bon moment per sortir amb amistats i ves a saber si conèixer algú. Moment de la sort: dissabte.

ESCORPÍ
Gaudiràs d'un molt bon cap de setmana a tope de coses per fer! Només procura no caure en excessos ni posar-te en problemes. El millor és que com a bon Escorpí, ets responsable i saps estar als llocs. T'anirà molt bé estar a l'aire lliure i fer alguna cosa diferent al que fas habitualment. Moment de la sort: diumenge al matí.

SAGITARI
Aquests dies estàs força meditatiu/va i això està bé. Aprofita per estar tranquil/a i reflexiu/va encara que no sigui habitual en tu. Pot ser que algú et digui que estàs distant o diferent, no t'ho prenguis malament, simplement explica-li que estàs més introspectiu/va. Si has de prendre alguna decisió important, espera't uns dies fins que ho tinguis del tot clar. Moment de la sort: dissabte.

CAPRICORN
Aquest cap de setmana tindràs alguna sorpresa que no t'esperes. Sentiràs que les coses van cada dia millor, així que aprofita aquest bon sentiment. Estigues pendent de totes les oportunitats que t'arribin perquè poden canviar la teva vida positivament. Sentiràs, a més, que estàs preparat/da per començar una història d'amor. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

AQUARI
Hi ha una persona que et posa una mica nerviós/a i et provoca estrès. Intenta que no t'afecti i si cal deixa una mica de distància durant uns dies. Si es tracta d'una amistat, valora si realment val la pena conservar-la. Moment de la sort: diumenge a la nit.

PEIXOS
T'agrada tenir els cap de setmanes molt lliures i amb poques obligacions, però sembla que aquest no serà del tot tranquil. Com que no hi pots fer gaire res, intenta no pensar massa i deixar-te portar. Per altra banda a vegades no escoltes gaire els altres ni tampoc expliques massa el que et passa. Intenta comunicar-te ni que sigui amb una sola persona, et farà sentir molt millor! Moment de la sort: diumenge.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: