Logotip de Adolescents.cat

Primeres paraules de Laura Escanes i Álvaro de Luna després que sortissin imatges fent-se un petó

per Redacció, el 3 de novembre de 2022 a les 12:21
Laura Escanes i Álvaro de Luna estarien sortint des de fa setmanes. Així ho assegurava la revista Lecturas, que ahir va publicar unes fotografies de la influencer i el cantant en actitud afectuosa.

A les imatges se'ls pot veure a tots dos passejant per Tenerife agafats i fent-se abraçades i petons. Segons la revista, la Laura i l'Álvaro haurien començat a veure's fa una mica més d'un mes, just abans que ella i Risto Mejide posessin fi a la seva relació.


Segons Lecturas, és habitual veure'ls junts en públic. Per exemple, en un conegut bar de Lavapiés (Madrid), on el cantant sol anar sempre amb uns amics o prop de la casa que ell té al barri de Malasaña.

Les reaccions d'Álvaro de Luna i Laura Escanes

 

Poc després que sortís la informació, l'Álvaro de Luna va ser aturat pels periodistes a l'aeroport. Tot i que el cantant no va voler confirmar ni desmentir si estava amb la influencer, va assegurar que actualment era "molt feliç" i que estava en un bon moment.

Laura Escanes també va ser preguntada pels periodistes en la gala de presentació del documental de la seva amiga Dulceida. "Sento decebre-us si penseu que faré alguna declaració, entenc que és la vostra feina, però és que no vull entrar en res", va dir.

A més va assegurar: "Continuaran sortint titulars, cadascú es muntarà la història que vulgui, jo sé el que he viscut i estic tranquil·la, a poc a poc".

La reacció de Risto Mejide


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: