Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 3 de novembre

per Adolescents.cat, el 3 de novembre de 2022 a les 09:44
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Els teus pressentiments de vegades acaben convertint-se en realitat i últimament en tens un de molt fort. No et deixis portar només per aquesta sensació: et cal una mica d’objectivitat o podries acabar decebut.

TAURE
Avui t’adonaràs que algú que va significar molt per tu en un passat, ara ja no et desperta res. Això et servirà per passar pàgina i deixar enrere la nostàlgia que t’acompanyava. Centra't en el present

BESSONS
Necessites sortir de la rutina i renovar idees, perquè sents que estàs en un bucle. No et desanimis i busca estones per estar sol per reflexionar sobre els teus pensaments. L’únic que necessites és no tenir por a escoltar-te.

CRANC
Tens moltes ganes de sortir i vols aprofitar el cap de setmana per no estar a casa. Vigila perquè la teva impulsivitat i eufòria et podrien fer jugar amb foc. Algú està molt pendent de tu i la manera en com actuïs li pot fer mal. Així que ves amb compte.

LLEÓ
Adonar-te que una amistat potser no és autèntica no és agradable, però de vegades perdre algú és guanyar-te a tu. Estàs començant a obrir els ulls, segueix en aquest camí i et veuràs amb forces per fer el pas.

VERGE
Hi ha una persona que potser no t’acaba de caure bé, però que últimament t’està ajudant molt. Això farà que la comencis a veure amb uns altres ulls. Diuen que de l’odi a l’amor hi ha un pas.

BALANÇA
Estàs molt centrat en un nou projecte que has començat fa poc i li estàs dedicant tota l’energia. Procura relaxar-te una mica o et quedaràs sense forces. En el terreny de l’amor, tindràs bones energies amb els signes d’aigua.

ESCORPÍ
Sents que l’estratègia que estàs fent servir per apropar-te a algú no funciona. Avui faràs un pas més que serà molt intel·ligent perquè significarà un canvi cap a la direcció que vols.

SAGITARI
Necessites volar sol/a i que ningú t’imposi el rumb. Tothom t’està donant opinions diferents sobre un tema, però tu en el fons ja saps quina és la solució. Potser no agrada a tothom, però saps que t’has de fer cas.

CAPRICORN
Avui et trobaràs amb algú que et despertarà un sentiment inesperat. La connexió de vegades apareix de manera espontània i tindràs aquesta sensació. Això farà que et sentis molt impulsiu. AQUARI Podria ser que descobrissis una mentida d’algú important. És normal que t’enfadis, però intenta posar-te també en el lloc de l’altre i comprendre perquè no t’ha explicat la veritat. Entendràs certes coses.

PEIXOS
Ets molt perfeccionista i de vegades fins i tot pots arribar a ser una mica obsessiu. Has d’intentar trobar l’equilibri perquè si no ho passes malament. Segueix el consell d’un amic que ha passat per situacions similars.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: