Logotip de Adolescents.cat

#ChallengeFutur: et descobrim opcions laborals atractives i amb futur

per Redacció, el 10 de novembre de 2022 a les 09:16
En els últims anys no només han aparegut noves professions sinó que moltes que ja existien s'han transformat. I és que les noves tecnologies han impulsat canvis i millores molt importants.

Sabíeu per exemple, que la feina al camp s'ha digitalitzat i que actualment ja hi ha agricultors 4.0? O que hi ha disseny de moda en format 3D? Per tal de donar-vos a conèixer aquestes ocupacions tecnològiques, científiques i industrials, la Diputació de Barcelona, juntament amb Adolescents.cat, ha posat en marxa el projecte #ChallengeFutur.

El repte #ChallengeFutur

 
En el projecte, influencers en català tan populars com Berta Aroca, Juliana Canet, Àlex Tous i Nadine Romero, entre molts altres, mostren com són i en què consisteixen algunes professions poc conegudes, però amb molt futur laboral: administrador/a de xat bots, tècnic/a de teixits, científic/a de dades...

Ho fan a través de 12 vídeos que es poden veure a les xarxes socials d'@adolescents_cat i també dels influencers protagonistes.

Aquesta iniciativa s'emmarca en el programa Treball, Talent i Tecnologia, impulsat per la Diputació de Barcelona. Amb ell es volen detectar les necessitats reals que tenen les persones i les empreses de cada territori i també disminuir la bretxa tecnològica de les persones, millorar la seva ocupabilitat i facilitar-ne la inserció laboral.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: