Logotip de Adolescents.cat

Aquest famós actor, obligat a revelar la seva sexualitat després de ser acusat de queerbaiting

per Redacció, el 3 de novembre de 2022 a les 06:00
Kit Connor, el protagonista de l'exitosa sèrie adolescent "Heartstopper" de Netflix, s'ha vist obligat a revelar la seva identitat sexual a causa de la pressió que ha rebut a les xarxes socials.
 
"Torno durant un minut. Sóc bi. Felicitats per forçar a un noi de 18 anys a sortir de l'armari. Crec que alguns de vosaltres no heu entès l'objectiu de la sèrie. Adéu", ha confessat el jove actor desprès d'haver estat acusat de "queerbaiting", és a dir, de simular comportaments homosexuals per tenir més èxit.


La sèrie està basada en el llibre d'Alice Oseman i narra la història d'amor entre dos nois, en Nick i en Charlie, dos companys de classe que s'enamoren i comencen una relació. Nick, el personatge que interpreta Kit Connor, sempre havia sortit amb noies i gràcies a en Charlie descobreix la seva bisexualitat.

Molts joves i adolescents LGTBIQ+ s'han vist reflectits i s'han sentit identificats amb aquests personatges i és per això que alguns es van sentir ofesos en veure a en Connor agafat de la mà d'una noia. Molts el van a acusar de ser heterosexual i l'actor va fer un tweet dient el següent: "Twitter és molt graciós. Sembla qu ehi ha personees que saben més de la meva sexualitat que jo".
 
"No entenc que algú pugui veure i gaudir de 'Heartstopper', una sèrie plena d'alegria i positivitat, i després dir coses que són tan cruels", va confessar Connor al podcast del youtuber Josh Smith referint-se a les acusacions de "queerbaiting".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: