Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 579]

per Redacció, el 5 de novembre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 




Versió sense playbuzz
Noi, 17 anys
Fa poc estava amb el meu actual rotllo i em va portar amb els seus amics en cotxe a un mirador. Els dos anàvem molt calents i ens vam començar a ficar les mans pels pantalons amb el seu amic al costat jajjaja. Com em va posar la situació.

Noia, 18 anys
El divendres passat vaig quedar amb el meu ex, que ara es folla-amic, cap a les 23.00 i ens vam estar liant en un banc. La cosa és que va anar a més i ens vam començar a masturbar i com que no aguantàvem més, cap a la 01:00 de la matinada vam anar a casa seva (tothom dormia) i ho vam fer a l'habitació de convidats. Quin morbo tornar a casa dels sogres sense que ho sabessin :)

Noia, 16 anys
Estava els vestuaris canviant-me després d'entrenar i de sobte va entrar el noi que ajudava a l'entrenador. Era molt mono i em posava molt. Com anava despullada es va posar molt calent i vam començar a masturbar-nos i vam acabar fent-ho a la dutxa.

Noia, 18 anys
Fa uns 3 anys estava amb el meu nòvio a casa seva i vam sortir a fer un passeig de nit. Vam decidir colar-nos a un tros on hi havia una caseta, i sense que ens veiés la gent que estava per allà, ens vam pujar a la terrassa que feia de teulada. Vaig acabar empassant-me la seva correguda sota les estrelles jajaj. La gràcia és que la lluna plena ens deixava al descobert com si ens il·luminés un fanal, crec que no ens va veure ningú, ni l'amo de la casa jejej.

Noi, 16 anys
Una vegada per cap d'any estava amb la meva novia i havíem passat les campanades amb les seves amigues. A la nit vam dormir tots al menjador i quan totes estaven dormint nosaltres ens vam quedar parlant. La cosa va anar pujant de to, mentre que la meva mà anava baixant, li vaig acabant fent dits i ella una palla mentre les altres estaven dormint. El pitjor va ser que creiem que una amiga seva ens va veure.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: