Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 2 al 8 de novembre

per Redacció, el 2 de novembre de 2022 a les 10:16
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (4/5)
Heu fet un pas important recentment i això reforçarà la vostra relació i confiança. Tots els moments que vindran només faran que reafirmar que tens a la persona que vols al costat. Gaudeix d’aquest moment i deixa que la felicitat t’emocioni. Dia de la sort: Diumenge.

TAURE (3/5)
Ets sents molt confiat/da sentimentalment parlant i això et donarà l’empenta que necessites per sincerar-te i dir què sents. Consell: Procura no dir-li tot de cop o el/la espantaràs.

BESSONS (2/5)
Aquesta serà una setmana on els teus sentiments seran com una muntanya russa. Vigila si tens parella perquè segurament surtin situacions de discussió del no-res... Els retrobaments amb algú especial no ajudaran que et sentis fort/a per afrontar-ho. Consell: intenta desconnectar.

CRANC (3/5)
Si tens parella, has d’aprendre a ser més a atent/a i a llegir entre línies. Necessita més atenció per part teva. Si estàs solter/a, és possible que hi hagi algú amb qui et veus o t’escrius últimament, ha arribat el moment de sincerar-te. Consell: intenta obrir-te emocionalment.

LLEÓ (3/5)
T’agrada l’estabilitat i a vegades, no t’adones, però caus en la trampa del conformisme. Aquesta setmana, hi haurà certes tensions emocionals que et confondran i faran que et sentis perdut/da. No dubtis en parlar del que sents amb les persones que estimes. Dia de la sort: 28.

VERGE (3/5)
El principi d’atracció defensa que atraiem allò que desitgem o estem predisposats. Tu portes uns dies més trist/a del compte i això fa que no t’adonis de totes les coses bones que tens a davant. Consell: Mira al teu voltant i veuràs els senyals que algú t’està enviant de fa temps.

BALANÇA (2/5)
Ets una de les persones més enamoradisses de l’horòscop i per això, pateixes tant. Has d’evitar idealitzar a cada persona o relació que tens, perquè després venen les decepcions i paguen justos per pecadors. Consell: No pots culpar la gent per no complir les teves expectatives.

ESCORPÍ (2/5)
Portes uns dies que vas molt a la teva i estàs descuidant la relació que tens amb una persona molt especial. Pensa si a vegades estàs sent massa egoista i si realment no tens temps per dedicar-li a aquesta persona. Consell: posa’t al seu lloc i pensa com et sentires si fos al revés.

SAGITARI (3/5)
A vegades ets molt exigent. Vols tenir-ho tot controlat, què passarà i com, que t’oblides que les coses fortuïtes són les millors. Procura idealitzar menys la teva vida i les teves relacions perquè si ho fas, aconseguiràs que et sorprengui l’amor. Ho tens molt a prop!Dia de la sort: Divendres.

CAPRICORN (3/5)
Fa massa que tires d’orgull i que per por, et quedes immòbil a l’expectativa del que pugui passar. Prefereixes no prendre la iniciativa que fer-ho i emportar-te una negativa. Consell: Fes el pas, deixa les coses clares i pensa que val més tenir una resposta.

AQUARI (4/5)
Has guanyat una mica més d’autocontrol i ja no et muntes tantes pel·lícules. Si et trobes amb aquella persona que t’agrada, no li diguis tot el que penses, deixa que tot flueixi i ja trobaràs un altre moment per sincerar-te. Atenció: Algú quedarà enamorat/da dels teus encants.

PEIXOS (3/5)
La teva situació sentimental serà una mica contradictòria aquesta setmana. Per un cantó, sentiràs que esteu més units que mai i que tot va com volies. Per una altra banda, et sentiràs confós/a amb els teus sentiments i no entendràs per què. Consell: Procura tenir estones per tu.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: