Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes i aquest cantant, fotografiats fent-se un petó

per Redacció, el 2 de novembre de 2022 a les 10:03
Nova parella sorpresa. Laura Escanes i Álvaro de Luna estarien sortint des de fa setmanes. Així ho assegura la revista Lecturas, que ha publicat unes fotografies de la influencer i el cantant en actitud afectuosa.

A les imatges se'ls pot veure a tots dos passejant per Tenerife agafats i fent-se abraçades i petons. Segons la revista, la Laura i l'Álvaro haurien començat a veure's fa una mica més d'un mes, just abans que ella i Risto Mejide posessin fi a la seva relació.


Segons Lecturas, és habitual veure'ls junts en públic. Per exemple, en un conegut bar de Lavapiés (Madrid), on el cantant sol anar sempre amb uns amics o prop de la casa que ell té al barri de Malasaña.

Recordem que fa unes setmanes havien relacionat la influencer amb el youtuber Mr Jägger i també amb Juandi Alcázar, entenedor personal que Laura Escanes va conèixer durant el programa El Desafío. Ella va negar que hagués estat amb cap dels dos. De moment, encara no ha fet declaracions sobre aquestes noves informacions que la vinculen amb Álvaro de Luna.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: