Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 2 de novembre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Quan jo tenia uns 9 anys, encara jugava amb els meus cosins a fer de "mares i pares". El meu cosí que en tenia 10 i jo fèiem de pares, i la resta de fills. Sempre hi havia algun moment que ens fèiem tots els adormits per imaginar-nos que era de nit (al joc), i el meu cosí i jo aprofitàvem per liar-nos i tocar-nos. No sabíem el que fèiem, però el pitjor és que a vegades ho recordo, i m'agradaria repetir-ho.

Noia, 19 anys
Un dia estava a casa meva i vaig decidir fer-me Tinder. Vaig veure un home que em va cridar l'atenció i vam començar a parlar. Teníem converses molt hot. Fins que un dia vam decidir quedar en un bar. Resulta que a dins el bar hi havia el meu tiet en una taula sol. Vaig pensar que podia ser ell, ja que era de les poques persones que hi havia i vaig marxar. Avui en dia encara no sé qui era el noi (espero que no fos ell).

Noia, 15 anys
Vam anar de colònies amb l'Institut, una noia i jo estàvem d'algo i ens agradàvem. Jo estava en una habitació bastant petita amb 5 amigues més. Una nit la noia que m'agradava es va colar a l'habitació i va vindre amb mi al llit, vam començar a fer-nos petons i a apropar-nos molt, quasi ens liem, però li vaig dir que no perquè algunes amigues encara estaven despertes. Ara m'imagino què hagués passat si ens haguéssim liat i em penedeixo d'haver-li dit que no.

Noi, 15 anys
Tinc una mania molt rara... em posen molt els melics de la gent, no em preguntis per què, però quan veig un de prop a vegades se'm posa dura i tot. El de la meva millor amiga és el que més em posa...

Noia, 15 anys
Fa un temps m'agrada molt una noia de la meva classe i ella ho sap, el problema és que ella flitreja amb mi i em tira indirectes i a mi em confon molt, no sé si li molo o no, però no puc parar de pensar en ella. Tothom es pensa que és de broma, però en realitat jo sí que vull que passi alguna cosa.

Noi, 16 anys
M'agrada el meu millor amic hetero, és el típic tio que es fa el cani, però encara no he sortit de l'armari. Estant borratxo un dia em vaig declarar i ens vam començar a liar molt heavy, li vaig preguntar al dia següent si recordava alguna cosa del que havia passat, no em va contestar i es va llançar un altre cop. Total que li vaig acabar menjant tota... de moment ho estem deixant en secret.

Noi, 22 anys
El cas és que tinc el penis molt gran, fins a tal punt que li fa mal a la meva parella i això a vegades em ratlla. Quan ho fem sempre és ella qui em demana que li foti canya encara que li faci mal, però, tot i això, soc jo el que acaba ratllat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: