Logotip de Adolescents.cat

Problemes a Instagram: què està passant?

¡

per Adolescents.cat, el 31 d'octubre de 2022 a les 19:16
Milers d'usuaris d'Instagram denuncien aquest dilluns al migdia la caiguda dels servidors de l'aplicació i de la plataforma. A més, molts membres d'aquesta coneguda xarxa social han encès signes d'alarma: Instagram està suspenent comptes sense previ avís i sense cap motiu aparent.

Encara no es coneix del cert què està passant amb la xarxa social que, a diferència de les ja habituals incidències de Whatsapp, en aquest cas, només alguns usuaris estan patint-ne les conseqüències. Alguns dels afectats es troben amb una notificació d'error quan intenten iniciar la sessió, mentre que d'altres senzillament no obtenen cap resposta tret d'una pantalla que no acaba de carregar-se mai. Entrar mitjançant el compte de Facebook tampoc serveix.
 
Una possibilitat és que els comptes hagin estat bloquejats a causa dels reiterats intents sense èxit d'accedir al perfil. 


Com recuperar el compte


Si el problema és que Instagram no accepta la contrasenya, el primer pas és arribar a la pantalla d'accés a la xarxa social i prémer "Has oblidat la contrasenya?". Fet això, cal demanar l'enviament d'un missatge al correu o al telèfon associat al compte. Ja dins el missatge, prémer a "entrar com" i introduïr el nom d'usuari per, a continuació, reestablir la paraula de pas.


Si, en canvi, es vol recuperar un compte esborrat o desactivat, Instagram dona 30 dies per reobrir-lo. Una vegada fet això, només cal accedir amb el nom i la contrasenya habituals. Finalment, però, si Instagram ha bloquejat un compte, és la xarxa social qui té la potestat per desfer-ho. Un perfil és bloquejat quan s'incompleixen els termes d'ús i les normes comunitàries. En el cas que ens ocupa, si bé, caldrà esperar que Instagram solucioni les incidències.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: