Logotip de Adolescents.cat

Sents molta atracció per algú que no és la teva parella? Fes-te aquestes preguntes

per Redacció, el 5 de novembre de 2022 a les 06:00
Cometre una infidelitat és una de les pitjors coses que li pots fer a la teva parella, ja que estàs traint la seva confiança i aquest és un pilar fonamental en una relació. Però, per desgràcia, ocorre molt més del que ens pensem. Segons un estudi realitzat per l'aplicació de cites Gleeden, a Espanya, el 42% dels homes i el 31% de les dones ha estat infidel algun cop a la seva vida.

Aquest percentatge revela que les infidelitats no són successos excepcionals. Potser ara et sembla impossible, però en algun moment de la vida podries arribar a plantejar-t'ho. Una infidelitat sempre és una decisió conscient, però abans de fer-ho hauries de fer-te 5 preguntes:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: