Logotip de Adolescents.cat

Aprofita aquests descomptes i estalvia diners quan vagis a dinar o sopar fora

per Redacció, el 28 d'octubre de 2022 a les 10:03
Sempre ve de gust sortir a dinar fora o prendre alguna cosa. És per això que et volem parlar de les promocions que ofereix el Carnet Jove en bars i restaurants com Bellako -Street Kebab.

En aquesta cadena de restaurants pots gaudir d'un 2x1 en kebabs i hamburgueses de dilluns a diumenge. El descompte del Carnet Jove és vàlid tant pels locals com per take away.


És imprescindible sol·licitar l'oferta abans de fer la comanda. En el moment de fer la comanda, has de mostrar l'app amb aquest avantatge activat o entregar el pdf de la promoció, mostrar el DNI (no se n'acceptaran duplicats ni fotocòpies) i el Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya.


Pots gaudir d'aquest descompte durant tot el 2022, així que aprofita'l quan vulguis anar a dinar o sopar fora amb els amics/gues o la família.






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: