Logotip de Adolescents.cat

Per què s'ha eliminat aquesta escena en el nou videoclip de Taylor Swift?

per Redacció, el 28 d'octubre de 2022 a les 09:22
Canvis en el nou videoclip de Taylor Swift, Anti-hero, hores després d'haver-se publicat. De moment l'equip de la cantant no ha emés cap comunicat, però la decisió podria tenir a veure amb les crítiques que estava rebent el vídeo a les xarxes socials.

Què ha passat? El vídeo mostra a Taylor Swift enfrontant-se al seu propi alter ego, una part de si mateixa que va explorar en el seu disc Reputation i que va néixer arran de l'assetjament que va patir l'artista per la seva polèmica amb Kanye West i Kim Kardashian.

Durant tot el vídeo, l'artista està acompanyada per aquesta espècie de consciència. A vegades la impulsa a treure el seu costat més rebel d'altres li recorda els seus pitjors malsons i complexos. Doncs bé, durant una escena del videoclip, la Taylor "real" puja a una bàscula i al marcador, en comptes de números, s'hi pot llegir la paraula "fat" –gorda en anglès-.


Amb aquest pla la cantant pretén representar el malestar que senten les persones amb trastorns alimentaris i complexos físics quan es pesen. El seu alter ego la mira i la jutja com ho fan aquells –haters- que opinen sobre el seu cos. El motiu de les crítiques A les xarxes socials diversos usuaris han acusat la cantant de gordofòbia, ja que, segons ells l'artista es troba "dins els cànons normatius" i, per tant, no hauria de mostrar malestar amb el seu cos. Per contra, també hi ha persones que defensen a la cantant i assenyalen que l'escena és una clara crítica a la pressió estètica que patim. Sigui com sigui, finalment s'ha decidit eliminar aquesta escena del videoclip per tal de no generar més polèmica.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: