Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 26 d'octubre de 2022 a les 10:18
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Aquest any han arribat noies noves a la meva classe. El cas es que parlant amb elles, m'he assabentat que totes han tingut com a mínim dues parelles i que ja han tingut la seva primera vegada. La veritat és que em sento una mica desplaçada, ja que no he fet ni el meu primer petó... Soc l'única?

Noia, 17 anys
Aquest any vaig anar a un camp de treball i una nit dormíem un monestir. Em va tocar dormir amb un noi amb qui hi havia tonteig i ho vam acabar fent (el vaig desvirgar).

Noia, 15 anys
La veritat és que sóc molt fan de Marvel de fa mig any i aquest agost vaig veure Endgame. Jo estic pilladíssima del Tony Stark i vaig estar més d'un mes plorant cada nit després d'Endgame... He intentat explicar a les meves amigues que m'agrada un personatge fictici de 53 anys, però no ho entenen, creuen que és el típic crush o una obsessió molt bèstia. No sé com fer-ho perquè entenguin que estic realment enamorada d'ell.

Noia, 18 anys
Porto des de 3r de l'ESO pillada per la meva professora de castellà. Ella té nòvia (és bisexual). No sé quina edat té, però crec que uns 24 anys i el que més he arribat amb ella ha estat abraçar-nos. Estic pensant a replantejar-me la meva sexualitat. Només ho sap un amic meu això i no vull que vagi més enllà jaja. També vull dir que mare meva, m'encanta i és que és guapíssima, és a dir, no sé trobar-li els defectes gairebé.

Noi, 16 anys
La meva ex es va liar amb el meu millor amic i ell no sap que jo ho sé. No sé si dir-li perquè tampoc vull que ens barallem.

Noia, 17 anys
Estan amb el meu nòvio em vaig començar a portar molt amb un dels seus amics, mai ningú m'ha cuidat tant com ell i vaig començar a sentir coses. Vam anar quedant i no passava res, fins que se'm va llançar. Ho vaig deixar amb el meu nòvio i segueixo quedant amb el seu amic, el meu ex no sap res.

Noi, 19 anys
M'agrada ensumar-me els ous abans de dutxar-me. Me'ls toco amb les mans i me les poso al nas. Suposo que l'olor de testosterona em posa.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: