Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 26 d'octubre a l'1 de novembre

per Redacció, el 26 d'octubre de 2022 a les 09:01
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
És molt perillós deixar-se portar per la idea romàntica de l’amor sense valorar el què l’altra persona et pot aportar com a parella. El que tens amb algú especial és, o podria ser, molt idíl·lic però hauràs de plantejar-te si realment és el perfil que estàs buscant. Color: verd.

TAURE (3/5)
Aquesta setmana tindràs alts i baixos i t’adonaràs que tens algú molt especial al teu costat que no està tenint l’atenció que es mereix. Deixa’t portar pels sentiments i no tinguis por a expressar-los-hi. Connexió amb: Balança.

BESSONS (2/5)
Hi haurà un canvi positiu a la teva vida que afectarà també a les teves relacions sentimentals. Et sentiràs més confiat/da i això ho demostraràs amb aquella persona especial. Els moments que viureu reafirmaran que vols apostar perquè lo vostre funcioni. Dia de la sort: Dijous.


CRANC (2/5)
Et sents massa lligat/da emocionalment a una persona que en realitat no t’està aportant res. No pots deixar que el vostre passat en comú determini el vostre futur perquè potser, ja heu viscut tot el que teníeu per compartir. Consell: cal aprendre a deixar a anar a les persones.

LLEÓ (3/5)
Algú entrarà a la teva vida per revolucionar-la. Has d’estar atent/a perquè no sempre les persones són el que semblen i no et pots deixar portar pels prejudicis del seu aspecte físic. El que necessites precisament és això, nous punts de vista i amb aquesta persona els trobaràs.

VERGE (2/5)
No cal que t’expliquem massa res... ja ho notes! Et sobra poder d’atracció i aquesta energia positiva que t’envolta et fa molt interessant pels que tens a prop. Aprofita aquesta passió que despertes i viu aquest final de setmana al màxim. Color de la sort: blanc.

BALANÇA (4/5)
És normal que t’agradi el sol i la calor, aquesta llum i la vitalitat de et queden com anell al dit. Causes impressió allà on vas i sembla que tothom t’escolta i es vol apropar a tu. Atenció: torna a aparèixer algú que semblava oblidat/da.

ESCORPÍ (2/5)
Aquesta setmana no t’estan sortint les coses com esperaves, sembla que aquella història d’amor que tant t’il·lusionava s’ha frenat en sec. Tingues paciència, obra’t i mostra els teus sentiments. És el moment d’ensenyar que no ets de pedra. Connexió especial amb taure.

SAGITARI (5/5)
Tindràs una setmana apassionada. Tindràs els sentiments a flor de pell i tot això començarà aquest divendres. Estigues atent perquè hi ha algú que busca més que una amistat encara que potser et costi de creure. Tindràs bona sort el cap de setmana.

CAPRICORN (2/5)
Arriben uns dies màgics per Capricorn, estàs ple d’energia positiva i això es nota a l’hora de seduir a algú. Aprofita aquest moment per apropar-te a aquella persona que t’agrada. Dia de la sort: dissabte.

AQUARI (3/5)
No descarreguis els teus nervis amb la gent que tens més a prop perquè són els que més t’estimen i segurament, els que més es preocupen per tu. Has de mimar més les relacions i les persones però, sobretot, fes-li més cas a la teva intuïció i tot anirà bé. Dia de la sort: Divendres.

PEIXOS (2/5)
Aquesta setmana viuràs coses que et faran pensar i fer-te preguntes. No ets algú que fuig dels problemes però a vegades, sí que et fan por els canvis. S’acosten alts i baixos a les teves relacions amoroses. Consell: Dedica’t temps per estar sol/a i prendre una decisió (si cal).


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: