Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 31 d'octubre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Som amics des de sempre. Ets un any més gran que jo, has estat sempre al meu costat i potser va ser això el que va fer que m'enamores de tu. No crec que ho sàpigues perquè et fixes en algun altre tipus de noies i potser jo tampoc vull que ho sàpigues del tot, em fa por trencar la nostra amistat. El teu nom comença per P i el meu per J, som del mateix poble.

Noia, 16 anys
Ens hem conegut en el nou insti. Ets un noi de cabells i ulls marrons i més alt que jo. Només parlem durant les classes, però sento que m'escoltes i no m'ignores com han fet altres persones. Crec que t'agrada una altra persona, però bé, encara que vulgui els sentiments no es poden controlar, no?

Noi, 16 anys
No crec que llegeixis això... Però et vaig veure el dilluns 10 d'octubre a Igualada. Estàvem al mateix bus, tu estaves en diagonal meva endarrere. Vam intercanviar un parell de mirades fins que vas baixar a l'Estació Nova. Ets alt, portaves una texana i un mocador blanc al cap. Si em veus un altre cop, digue'm alguna cosa :).

Noia, 18 anys
Fa com 4 anys que et vaig dir que m'agradaves, jo anava a tercer d'ESO i tu començaves 1r de batx, i en aquells moments no et vas prendre gaire bé l'assumpte, suposo que havíem de madurar les dues. I fa uns dies t'he tornat a pensar, ja que sempre he sentit per tu, ets baixeta, ulls verds i molt sociable. Sé que no et molen les ties, però necessito dir-t'ho d'alguna forma.

Noia, 14 anys
Fa molt de temps que ens coneixem, però mai ens havíem portat molt, fins que vam començar a quedar el grup de nenes i nens de la nostra edat. Al cap d'un temps sent amics quedant en grup i tal, una amiga que tenim en comú em va dir que volies alguna cosa amb mi, vam començar a parlar més per fotos i tal i un dia vam anar tots dos a deixar una amiga a casa seva i de tornada on eren la resta del grup ens vam liar. Ara estem en un punt confús, ja que em dius que et vols tornar a liar per Halloween i jo et tinc unes ganes brutals.

Noi, 22 anys
Vam coincidir al tribut de l'Amy Winehouse, tu anaves amb els teus pares i jo sol. Portaves unes trenes i em vas acabar fent una foto amb el guitarrista. Si saps qui soc i vols, busca'm als seguidors del guitarrista o la cantant de gòspel.

Noi, 17 anys
Ens vam començar a portar durant el desembre de l'any passat. M'has ajudat en moltes coses, fins i tot podria dir que en part m'has salvat la vida, ja que si no fos per tu no sé ni on ni com estaria. Em vas començar a agradar durant l'abril d'aquest any, però per una conversa que vam tindre a principis d'estiu no vaig dir-te el que sentia. Igualment, tampoc t'ho diré perquè sense voler vaig veure que tenies nòvio i no vull que em tornin a trencar el cor. Estic intentant fer que em deixis d'agradar, però m'és impossible, mai havia sentit una cosa tan forta per algú.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: