Logotip de Adolescents.cat

La pinça, la postura per augmentar la connexió i intensificar els orgasmes

per Redacció, el 25 d'octubre de 2022 a les 10:18
El sexe tàntric reivindica viure en l'ara i fer-ho amb llibertat. Estar presents permet que hi hagi més connexió emocional amb l'altra persona i que les sensacions s'experimentin amb més força.

De fet, el tantra intensifica l'experiència sexual perquè posa tota l'atenció en la pràctica, en el moment present. Per això, moltes de les postures relacionades amb aquesta filosofia tenen com a gran protagonista el contacte visual.


I és que, mirar-se als ulls, ajuda a crear un vincle amb l'altre i també a comunicar-s'hi amb més facilitat. Una postura característica del tantra és La pinça. Aquesta posició ajuda a augmentar la confiança i la connexió amb la parella i a més és molt plaent.

En què consisteix? La persona que serà penetrada –es pot utilitzar una joguina sexual i es pot penetrar tant analment com vaginalment- s'estira al llit amb les cames enlaire. L'altre, de genolls, agafa les cames de la seva parella pels turmells i les aguanta amunt mentre la penetra. Aquesta posició permet controlar molt bé els moviments i també la profunditat. A més, com hem dit, hi ha contacte visual i això incrementa la connexió.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: