Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 25 d'octubre

per Redacció, el 25 d'octubre de 2022 a les 09:02
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
Després d'haver passat uns dies tensos, avui arribarà la calma i sobretot les alegries. I és que, les paraules d'una persona et faran recuperar l'esperança. Això sí ves amb compte perquè la Lluna nova et farà tenir alt i baixos emocionals. Centra't en les coses bones.

TAURE
Ets una persona molt honesta i sempre intentes fer-te cas a tu mateix intentant no ferir els altres. Avui, una situació poc usual, posarà a prova aquesta sinceritat i també la teva fidelitat i la d'una altra persona. Tindràs una connexió especial amb un signe d'aire.

BESSONS
Avui la Lluna nova et farà sentir més impulsiu i optimista. Actuaràs sense pensar massa en les conseqüències i afrontaràs una conversa incòmoda de manera oberta i sense donar llargues. Aquesta actitud et serà favorable.

CRANC
La Lluna nova farà que la teva part emocional estigui molt activa i et sentiràs especialment nostàlgic. Aquesta tristesa, però, també et farà estar més creatiu, així que escolta i deixa sortitr la teva part més artística. Ves amb compte amb un signe de foc perquè t'està mostrant una cara que no és del tot real.

LLEÓ
Avui brillaràs. T'estàs centrant en la teva felicitat i deixant de banda les opinions dels altres. Això t'està donant forces per reprendre iniciatives que tenies abandonades i que en el seu dia t'havien fet il·lusió. Segueix així i se t'obriran portes i oportunitats. En l'amor, és època d'il·lusions.

VERGE
Avui un tema familiar farà que estiguis preocupat i la teva ment no podrà pensar en una altra cosa. Estàs pensant a prendre una decisió que afecta moltíssim la teva vida íntima i això et fa estar nerviós. Un amic/ga t'ajudarà a reflexionar i a veure les coses des d'una altra òptica.

BALANÇA
Avui la Lluna nova t'omplirà d'energia i et sentiràs més protagonista. Els impulsos i emocions et dominaran i avui, més que mai, serà el cor qui prengui el control de la teva vida i les teves decisions. Estigues atent al comportament d'un signe de terra, perquè estàs esquivant els seus senyals.

ESCORPÍ
Avui la sort et somriurà, tant en temes més professionals o acadèmics com personals. Les influències de Venus, el planta de l'amor, faran que la relació amb algú especial s'intensifiqui i sigui més forta. Tindràs molt bona connexió amb els altres signes d'aigua.

SAGITARI
L'alineament del Sol, la Lluna i Venus et farà estar molt emocional i mostraràs el teu afecte a persones amb qui sols mantenir certa distància. Avui podries emporar-te un disgust en l'àmbit amorós. No li donis més importància de la que té i intenta no pensar-hi gaire. Bona connexió amb els signes d'aire.

CAPRICORN
Avui l'opinió d'algú del teu entorn tindrà una gran influència en tu i et farà dubtar d'una cosa que pensaves tenir clara. Prent-te el teu temps per reflexionar-hi i no vulguis passar pàgina tan ràpid. En l'amor, et tocarà obrir-te si no vols perdre a aquella persona.

AQUARI
Has de fer valdre més les teves idees i iniciatives perquè si no t'acabes sentit ignorat. No deixis que ningú posi obstacles a la teva felicitat ni et faci sentir culpable per coses del passat. Hi ha persones de qui és millor allunyar-nos-en encara que costi i ho saps.

PEIXOS
La Lluna intensificarà encara més la teva sensibilitat i farà que les emocions siguin molt fortes. Avui trauràs el millor de tu mateix i mostraràs la teva cara més sincera a les persones que t'envolten. Tindràs un dia una mica inestable, però et sentiràs molt estimat i això et farà estar feliç.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: