Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 31 d'octubre al 6 de novembre

per Redacció, el 31 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES
És una setmana emocionalment tranquil·la, et podràs dedicar a les teves obligacions sense pressions per problemes personals. Sents la necessitat de fer coses noves que aportin un canvi positiu, busca-ho en un petit canvi de rutina, ho notaràs. Les converses amb amics t’apropen a una persona que encara no coneixes però que serà important. Dia de la sort: 2.

TAURE
Aquesta setmana estaràs sentimentalment més tranquil però això farà que et facis moltes preguntes més racionals i que t’adonis que hi ha una persona que no et mereix. Estàs molt creatiu i pots tenir idees brillants i genials que et portaran èxits. Els colors terra et donaran calma. Tens sort els dies 3 i 5.

BESSONS
Aquests dies les energies que t’envolten són molt fortes i veuràs que la gent es fixa en tu i et parla més que de costum. Pots aprofitar-ho si vols apropar-te o reforçar llaços amb alguna persona. Compte amb les discussions familiars. Bon rotllo amb els signes d'aigua, Cranc, Escorpí i Peixos. Dia de la sort: 4.

CRANC
Compte amb les teves responsabilitats, perquè últimament et costa centrar-te i això pot fer que t’emportis alguna decepció. En l’amor viuràs uns dies intensos i dramàtics a finals de setmana on et sentiràs el protagonista de totes les teves cançons preferides. Dia de la sort: 5.

LLEÓ
Intenta cuidar-te una mica més, ets una persona una mica despistada i això pot propiciar algun problema que s’allargui fins a la setmana que ve. La Lluna pot fer que les teves prioritats canviïn i surti a la llum el teu costat més divertit, que estava una mica eclipsat per preocupacions i problemes. Dia de sort: 2.

VERGE
Rebràs una bona notícia que compensarà un mal rotllo que has tingut últimament. Ves amb compte amb les coses que dius per Whatsapp, tot indica que hi ha una persona que vol tergiversar les teves paraules. Color de la sort: blau. Dia de sort: 6.

BALANÇA
Aquesta setmana hauràs de tenir més paciència amb la gent, intenta controlar els teus nervis i vés a la teva. Un missatge que no esperaves et plantejarà molts dubtes sobre la relació que tens amb una persona. Estigues atent perquè poden presentar-se bones oportunitats en els estudis que no has de deixar escapar. Dia de la sort: 4.

ESCORPÍ
Aquesta setmana l’amistat és molt important, passaràs moments molt especials amb els amics. Et sorprendrà una persona que pensaves que ja formava part del passat, t’inspirarà confiança i serà un nou motor a la teva vida. Pots patir alts i baixos emocionals, però també tindràs molts suports amb què no comptaves que t'ajudaran a tirar endavant. Dia de la sort: 2.

SAGITARI
Hi ha una cosa que no sortirà com volies però això t’obrirà les portes a una situació millor, en un futur ho agrairàs. Recorda que el diàleg és el teu millor aliat. No et tanquis en tu mateix. Tingues paciència amb els amics, aquests dies estaran una mica nerviosos i tu, amb les teves habilitats socials, els has de calmar. Dia de la sort: 4.

CAPRICORN
Aquests dies tindràs moltes idees, voldràs fer un munt de coses i sobretot ser el protagonista de moltes situacions. En realitat vols cridar l’atenció perquè et falta afecte però no et preocupis perquè el trobaràs. Intenta mantenir bones converses familiars, t'anirà bé! Dia de la sort: 2.

AQUARI
Tens ganes de fer coses noves però no saps ni per on començar. No et preocupis, comença per atrevir-te més a ser tu mateix amb els altres i confiar en les teves habilitats. La confiança et farà més atractiu aquests dies, aprofita-ho al teu favor. Bones energies amb Taure i Verge! Dia de la sort: 2.

PEIXOS
Hi ha dies que et sents malament perquè només veus les coses negatives, aquesta setmana toca estimar-te i valorar-te més, així veuràs que les coses no són sempre tan fosques com semblen. Tens bona sort amb els estudis/feina i t’espera una recompensa. Si tens a prop algú Capricorn, intenta evitar-lo aquests dies, poden sorgir conflictes... Dia de la sort: 3.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: