Logotip de Adolescents.cat

Les suposades banyes de Travis Scott, el marit de Kylie Jenner

per Redacció, el 25 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'amor i el desamor de les Kardashian sempre són notícia i avui venim a parlar de la suposada infidelitat de Travis Scott, el marit de la Kylie Jenner. Els rumors van aparèixer arran d'un story d'Instagram que va compartir l'exparella del raper, Rojean Kar. A la imatge es podia veure a Scott de fons i, més tard, ell mateix va compartir una imatge del mateix lloc, fet que va confirmar que estaven junts.

Davant les acusacions d'infidelitat, Scott ha volgut donar la cara i va explicar que "una persona no convidada estava fent fotos d'amagat en el que se suposava que era un set tancat mentre jo dirigia un vídeo". I va afegir: "No conec aquesta persona. No he estat mai amb aquesta persona".


Kar també ha volgut donar la seva opinió i ha compartit el següent: "Dir que no em coneixes i que mai no has estat amb mi quan definitivament has estat amb mi, quan tots t'han vist amb mi, quan tinc fotos i vídeos teus amb mi? Vaja. Vaja, senyor" i va confessar que es penedia d'haver publicat la imatge al set de rodatge.

Però això no és tot, sinó que va continuar dient: "Enganyes a aquesta gossa cada nit. Tota la maleïda ciutat ho veu! No facis això". A més, va expicar que el dia de Sant Valentí el va passar amb ella i que "vaig sortir corrent per la maleïda porta, i tenies totes les noies que conec explotant-me com: 'Travis està preguntant per tu. Torna.' També estem fingint que això no va passar?".


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: