Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 24 d'octubre de 2022 a les 15:30
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 


Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys
Ens vam conèixer a través d'una altra persona. Només ens hem vist un parell de vegades, però has estat tan amable que m'he enamorat. Ets alt, cabells foscos, ulls marrons i molt guapo. Espero que algun dia puguem anar de festa junts.

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer al casal d'estiu i vam parlar molta estona un dia. Ara només ens veiem pels passadissos de l'insti i a vegades em saludes, em semblés molt mona. Em va semblar que jo t'interessava i tu a mi també. El teu nom comença per N i el meu per A. Si veus això obra'm per insta.

Noi, 19 anys
Dubto que ho llegeixis però here goes nothing. Tots dos agafem el tren de les 14:42 a Terrassa Rambla encara que tu baixes primer a Sant Cugat. A la tornada també agafem el mateix tren. Acostumes a portar unes Vans negres i tens els cabells rossos i arrissats. Jo porto els cabells semi llargs i soc una mica més alt que tu. Sempre em fixo en tu, m'encanta el teu estil i m'encantaria parlar amb tu, però no m'atreveixo. Si llegeixes això fes-m'ho saber.

Noi, 15 anys
Ets de Girona ens vam conèixer a Olot en un campionat. El teu nom comença per la lletra E i el meu per la M si saps qui sóc obra'm.

Noia, 17 anys
Ets dos anys més gran que jo i ens coneixem des de sempre. Hem anat des de petits a esquiar junts. Fa temps que no et veia perquè ja no ens veiem tan sovint, però m'he adonat que estic pillada. Crec que em veus com una amiga o ni això perquè també sóc més petita, però si ets sents identificat obra'm.

Noia, 15 anys
T'asseus davant meu a classe. Ets molt alt, moreno i d'uns ulls blaus gegants. Sempre busco excuses per parlar amb tu i et faig una mica la pilota, vull que sàpigues que m'agrades. Digues alguna cosa si llegeixes això :).

Noia, 16 anys
Ja fa un any que ens coneixem i joder, sempre hem tingut aquesta atracció boja. Ens hem liat un parell de cops, però em vaig enamorar moltíssim de tu, però els dos som molt orgullosos i ens vam distanciar. Durant l'estiu t'he superat. Però ara tornant a classes hem començat a parlar molt. AAAH! És que ara haig d'aprendre a ser amiga del noi del qual encara sento una atracció descomunal i sembla que t'agrada jugar amb putu foc.





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: