Logotip de Adolescents.cat

Aquesta és la ciutat més bonica del món, segons la ciència

per Redacció, el 24 d'octubre de 2022 a les 10:36
Tots tenim la nostra ciutat preferida o si més no, sempre n'hi ha algunes que ens agraden més que d'altres. Ara bé... objectivament, hi ha una ciutat que sigui la més bonica de totes? Això és el que han intentat descobrir un grup de científics.

Com? Comparant l'estructura dels municipis amb la Proporció Àuria, una mesura matemàtica d'origen grec molt utilitzada en l'art per la seva harmonia. Fent servir aquesta mesura, doncs, els investigadors han elaborat un rànquing bastant-se en l'harmonia de l'arquitectura.


Segons el rànquing, la ciutat més bonica i harmònica del món es Chester, a Anglaterra. Aquesta preciosa ciutat s'aixeca sobre el Deva Victrix, el fort més gran de l'imperi romà a Gran Bretanya.
 

És per això que aquesta ciutat es consolida com un dels racons imprescindibles del Regne Unit pels amants de la història. Aquest llistat el completen Venècia, en segona posició i Londres, en tercera. A aquests la segueixen Belfast, Roma, Barcelona, Liverpool, Durham, Bristol i Oxford.
 





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: