Logotip de Adolescents.cat

Laura Escanes explica els seus retocs estètics

per Redacció, el 24 d'octubre de 2022 a les 09:37
Laura Escanes ha tornat a parlar dels seus retocs estètics. La influencer, que ha comentat en més d'una ocasió les operacions que s'ha realitzat, ha compartit una imatge en la consulta d'un centre de medicina estètica.

"Estava dubtant si publicar o no aquestes coses perquè es jutja molt [...]. Al final és important confiar i anar a un metge de confiança", ha escrit en el seu compte d'Instagram. La influencer ha explicat que porta un any i mig confiant en la mateixa professional i no ha volgut publicar-ho abans fins a estar "segura" de tot el que recomana.

"No em paguen per publicar això ni tinc per què fer-ho, però també crec que és una manera de no amagar-ho i parlar-ne amb naturalitat", ha dit sobre el fet de considerar els retocs un tema tabú. Laura Escanes ha assegurat que està molt "contenta" amb els resultats, tot i que no ha acabat de concretar quin tipus de tractament es fa.
 

Com dèiem al principi, no és la primera vegada que la influencer parla sobre aquest tema. El 2020 va compartir sense manies l'operació de pits que s'havia realitzat. Abans també havia fet públics els seus retocs amb àcid hialurònic als llavis per guanyar volum. Què en penseu: creieu què s'ha de parlar d'aquest tema o que no?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: