Logotip de Adolescents.cat

Ibai Llanos se sincera i preocupa els seus seguidors

per Redacció, el 21 d'octubre de 2022 a les 06:00
El streamer Ibai Llanos s'ha mostrat amb l'ànim molt baix en el seu últim directe de Twitch. Tot i que la seva carrera va genial i ha aconseguit, fins i tot, entrevistar a Leo Messi després de la seva polèmica sortida del Barça, les parts negatives de la fama l'han sobrepassat.

I és que Ibai ha rebut nombroses crítiques després de la seva entrevista amb la guanyadora de la Pilota d'Or Femenina per segon any consecutiu, Alexia Pulletas. Va ser ella mateixa qui va fer un zasca a Ibar en començar la seva intervenció, fent-li veure que per ser un referent en el contingut esportiu, mai ha fet gaire cas a l'esport femení.


"El que he de fer perquè m'entrevistis", li va deixar anar la jugadora del Barsa, fent broma sobre els seus dos guardons. La seva resposta va generar una onada de crítiques que han fet explotar al streamer al seu últim directe de Twitch: "He tingut una quantitat de hate insà... Entenc que forma part de la meva feina, però hi ha dies que es fa complicat", va dir. "No sé gaire bé com em trobo. Sí que és cert que m'estic replantejant moltes coses i no sé què vull fer amb la meva vida".
 
Aquest és el tweet que el famós streamer va publicar després del seu directe mostrant el seu baix estat d'ànim.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: