Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 20 d'octubre

per Redacció, el 20 d'octubre de 2022 a les 09:19
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES 
Has d’intentar gestionar millor les teves emocions. Procura no pagar el teu malestar amb algú que no s’ho mereix. Si una cosa et molesta, és millor que la diguis al moment o aniràs arrossegant els problemes.

TAURE
Avui hauràs d’afrontar un inconvenient, però sabràs solucionar-lo amb molta habilitat. No pensis en el perquè ha passat. Centra’t en què has sabut actuar i que ho has fet sent coherent amb tu mateix/a. Bones energies amb Taure.

BESSONS
Et sents ple d’energia i no veus el moment de parar. Vigila perquè imposar-te aquest ritme pot arribar a ser esgotador i pots estressar a algunes persones. Hi ha temptacions que potser hauràs de rebutjar si vols mantenir a a prop algú especial.

CRANC
Avui mostraràs una cara que pocs coneixen i això pot arribar a desconcertar algunes persones. Vigila amb les teves paraules i procura deixar l’egoisme de costat. Pensar en tu està bé, però no t’oblidis de les emocions de les persones que tens a prop.

LLEÓ
Avui tindràs l’oportunitat de gaudir d’una cosa que trobaves a faltar i et sentiràs molt realitzat. Això et farà adonar de la importància de dedicar-te temps a tu. Tingues en compte aquesta sensació a l’hora de prendre decisions en un futur.

VERGE
Portes uns dies baixos d’ànims, però avui rebràs un detall inesperat que et tornarà l’alegria. Gaudeix d’aquest moment i intenta deixar enrere els mals moments que has viscut. Tindràs una connexió especial amb Taure.

BALANÇA
Avui t’atreviràs a preguntar en veu alta un dubte que feia temps que t’inquietava. La resposta potser et deixarà més indiferent del que et pensaves. Potser els teus sentiments no són tan forts com creus. Analitza la situació, t’anirà bé per aclarir la ment.

ESCORPÍ
Que les crítiques no et facin abandonar una cosa que t’agrada. Ningú ha de creure en tu més del que ho fas tu mateix. Estigues segur de les teves capacitats i avançaràs més de pressa del que penses.

SAGITARI
No t’agrada sentir-te reprimit i ara mateix t’hi sents. Necessites alliberar-te d’aquesta sensació d’empresonament i per a fer-ho només pots ser sincer. Si no dius el que penses, no podràs seguir endavant.

CAPRICORN
No et ve de gust parlar amb una persona sobre un tema que t’incomoda. Això, però, no és excusa per ignorar-lo. Afronta la conversa, o a la llarga t’acabaràs sentint malament. No posposis les coses.

AQUARI
Avui afluixaràs el ritme i et sentiràs poc productiu. Fa massa dies que arrossegues un cansament que no se’n va. Aprofita el cap de setmana que s’apropa per descansar i sobretot deixa’t cuidar. No et sentis amb deute amb la gent que t’ajuda, ells no esperen res a canvi.

PEIXOS
No ets una persona freda, però estàs travessant un moment en què sents que has d’estar sol. Intenta expressar bé els teus sentiments o les persones del teu entorn no entendran el teu comportament. Parla-ho bé i amb calma per evitar ferides.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: