Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 578]

per Redacció, el 29 d'octubre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 





Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
Un noi del meu poble i jo portem MOLTS anys tenint-nos ganes, havíem fet alguna cosa, però res així més gran. La cosa és que mai hem deixat de tenir-nos ganes i a vegades ens anem veient. Fa poc vaig sortir d'una relació i ara estic en una altra, però l'altre dia vam quedar i per fi ho vam fer, amb les ganes acumulades va fer que fos la vegada que més calenta anava.

Noia, 15 anys
Estava recollint la classe a última hora i només quedava jo i el meu crush que ens portàvem bastant bé. Total, que en un moment es va tirar, ens vam liar i amb el calenton vam anar al lavabo a fer-nos una palla i a mi em va posar la mà pel tanga i em va fer dits. Vam acabar follant.

Noi, 16 anys
Estava als lavabos de la disco amb el meu lio i vam decidir anar al carrer. Vam anar allà a una zona on no hi havia gent, vam liant-nos i al final ens vam acabar menjant les polles al mig del carrer quan podia passar gent. Per sort no va passar ningú.

Noia, 16 anys
Tinc una amiga que sempre ens liem quan estem soles, però ningú sap res d'això. De vegades estem amb gent i ens comencem a tocar fins que no podem aguantar més, mai ens han vist i això és el que li dona morbo.

Noi, 17 anys
Un dia d'estiu d'aquells tontorrons, m'estava fent una palla i estava molt calent. Vaig decidir de provar de fer-me una autofelació i hi vaig arribar, només la punta i el capoll, però me la vaig xupar. Estava tan calent que em vaig córrer a la meva pròpia boca. La veritat és que em va encantar i des d'aquell dia em vull menjar una bona polla.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: