Logotip de Adolescents.cat

Aquesta exparella de famosos s'uneix de nou per anar en contra de la seva antiga cangur: què ha passat?

per Redacció, el 20 d'octubre de 2022 a les 06:00
Olivia Wilde i Jason Sudeikis han compartit un comunicat conjunt on deien que l'antiga cangur dels seus fills ha realitzat acusacions falses i difamatòries contra ells.

Tot va començar quan la cangur va concedir una entrevista al Daily Mail on va fer diverses acusacions, entre les quals es trobava una sobre el comportament d'en Jason en mig de la ruptura de la seva relació amb Olivia. L'exparella ha volgut contraatacar i explicar a Page Six que "com a pares, és increïblement molest saber que una antiga cangur dels nostres fills petits ha decidit fer falses acusacions sobre nosaltres públicament".


Es desconeix la identitat de la cangur, però sembla que ha de ser una persona molt propera a la família perquè ha relatat com va viure la seva ruptura i com l'actor es va assabentar que l'Olivia estava sortint amb en Harry Styles. A l'entrevista va explicar que Sudeikis estava sorprès i “desconsolat” per aquesta nova relació de Wilde, i que hi va haver “moltes llàgrimes” després d'assabentar-se del romanç.

Jason i Olivia han acusat la cangur de crear una "campanya d'assetjament de 18 mesos de duració contra nosaltres, així com contra els nostres éssers estimats, amics propers i col·legues". "Seguirem centrant-nos en la criança i la protecció dels nostres fills amb la sincera esperança que ella decideixi deixar en pau la nostra família" van acabar dient.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: