Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa actriu confessa que no practica sexe des del 2016 i explica per què

per Redacció, el 19 d'octubre de 2022 a les 08:50
L'actriu Drew Barrymore ja havia explicat en diverses entrevistes que no practicava sexe des de feia anys. Després de divorciar-se del seu marit Will Kopelman el 2016, l'artista va optar per no mantenir relacions amb ningú.

El motiu? Doncs després d'anys de silenci, Drew Barrymore ha volgut explicar les raons de la seva decisió: centrar-se en ella mateixa i les seves filles.


En un post a Instagram, ha detallat que el seu divorci la va fer "canviar d'enfocament" i posar el focus sobre l'amor cap a les seves filles i també sobre l'amor propi.
 

L'actriu ha explicat que els seus pares "no eren models a seguir" i que, en part, això va fer que estigués buscant constantment "companyia, validació, excitació, plaer, hedonisme, diversió i aventures".

Aquesta cerca la portava a estar amb parelles que potser no la feien estar bé i hi tenia una relació, simplement, per o estar sola. Ara la seva visió ha canviat per complet i assegura que "veu el sexe com una expressió d'amor i no com l'amor en si mateix".

De fet, actualment està de moda practicar "dejunis sexuals" -deixa de tenir relacions- per tal de recuperar el desig i gaudir més dels moments d'intimitat amb algú.


 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: