Logotip de Adolescents.cat

Què és l'amor sanador i com identificar-lo

per Redacció, el 7 de novembre de 2022 a les 06:00
L'amor sanador és aquell que et dona benestar, que et fa estar en pau i que t'ajuda a curar les teves ferides. No és fàcil trobar-lo, però un cop ho facis veuràs que aquest és el tipus d'amor que vols a la teva vida.

Com expliquen des de La Mente es Maravillosa, es tracta d'un amor que et portarà a créixer i a ser millor persona. Et donarà confiança i atenuarà les teves ferides. Però per tenir aquest amor, és necessari saber que no tot es pot deixar a les seves mans. Al final, els teus problemes són teus. La teva parella et pot acompanyar en el camí de curar les teves inseguretats i ferides, però és feina teva.


Un amor sanador sol ser poc intens al principi, ja que va de menys a més. A poc a poc es construeix l'amor, a base d'intimitat i de cura mútua. Costa definir aquest amor, però l'identificaràs quan el trobis. Veuràs a la teva parella com una de les teves millors amistats, que t'escoltarà i et donarà suport en els teus moments difícils.

Quan una persona et fa sentir còmode per compartir els teus sentiments i valoracions, el/la trobes a faltar quan no està (però no de manera obsessiva), t'alegres quan el/la veus, segurament estàs davant d'un amor sanador.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: