Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 23 d'octubre de 2022 a les 08:04
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Última setmana d'octubre:



Aquesta setmana es resumeix amb dues paraules: INTENSITAT i TRANSFORMACIÓ. El Sol ja ha entrat al signe d'Escorpí (felicitats a tots i totes les escorpianes!), aquest és un dels signes més intensos emocionalment de tot l'horòscop. L'energia escorpí és la de transformació profunda, com una serp quan canvia la pell.


Si a tota aquesta energia escorpiana li sumem que estem en plena temporada d'eclipsis l'únic que podem dir-te és: paciència i molta calma. Els eclipsis ens transformen per dins i també el nostre entorn. Tot allò que ja no té sentit a les nostres vides "mor" per donar pas a coses noves. No t'aferris a les coses, deixa't fluir per l'energia de canvi perquè encara que puguis tenir moments emocionalment complicats, són canvis necessaris i positius a la llarga!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: