Logotip de Adolescents.cat

Naim Darrechi i una baralla enmig del carrer en un poble de Catalunya?

per Redacció, el 18 d'octubre de 2022 a les 10:09
A TikTok circulen diversos vídeos on suposadament es pot veure Naim Darrechi enfrontant-se a un grup de joves a Olesa de Montserrat.

En les imatges, que haurien estat gravades el cap de setmana passat, es pot observar com diverses persones fan broma sobre el tikoker, el qual respon dient-los que "les coses es diuen a la cara".

Pel que sembla, la situació no va anar més enllà de les paraules i només hi va haver una discussió verbal entre Naim Darrechi i els joves. De moment, el tiktoker no ha fet cap afirmació sobre el vídeo i tampoc se sap al 100% si qui hi apareix és ell, tot i que diversos usuaris afirmen que sí.
 
@carlamaartz JAAJJAAJAJ 😂 #naimdarrechi #tiktok #olesademontserrat #parati ♬ sonido original - Carla martínez
Sigui com sigui, les imatges s'han fet virals i acumulen comentaris de tota mena. I és que, Naim Darrechi és un dels creadors de contingut que més controvèrsia genera. Repassem algunes de les seves polèmiques:


Polèmiques que ha protagonitzat Naim Darrechi


Canvi de sexe
Naim Darrechi va generar molt debat a TikTok després s'assegurar "que legalment ara és una dona" i es deia Naima Alejandra Darrechi. En el vídeo explicava que havia decidit canviar-se de gènere perquè creia que "a Espanya hi ha una desigualtat legislativa molt gran i els homes tenen menys drets que les dones". 
 
Relacions sexuals sense condó
El tiktoker va assegurar al canal del youtuber Mostopapi que no li agradava mantenir relacions sexuals amb condó."Mai l'utilitzo i trobo estrany que mai hagi deixat cap noia embarassada (...). Com que mai ha passat res, acabo a dins sempre, sense cap tipus de problema", deia Naim. "Però, quan acabes dins, elles no et diuen res?", li preguntava el youtuber. La resposta de Naim? "Sí, però els hi dic que estiguin tranquil·les, que sóc estèril".


Detingut per resistència a l'autoritat
Fa uns mesos el tiktoker va ser detingut a Palma de Mallorca intentava accedir a una festa il·legal d'unes 350 persones, sense mascaretes ni distàncies de seguretat. El jove es va posar agressiu contra els agents, que el van acabar detenint. També hi ha especulacions que la detenció es va produir perquè participava en una baralla.
 
Acusat de violació i maltractaments
La seva exparella, Ángela Mármol, amb qui va estar sortint el 2019, el va denunciar per maltractaments psicològics i violació.
 

Criticat per la seva oposició a l'avortament
Naim Darrechi va assegurar que l'avortament no hauria de ser "legal ni gratuït". I no només això, sinó que el va comparar amb un assassinat: "Si jo entro a casa teva, poso el gas i et mato sense que pateixis a mi em cauran 30 anys per assassinat. En canvi, si algú avorta, que se suposa que és el mateix fet, no només ho fa gratis, sinó que li paguem amb els nostres impostos".


Qüestionat per crear un curs per "triomfar a TikTok"
Va crear la Naim Darrechi Academy, una espècie d'escola en què oferia un curs per 49 euros en què compartia tots els seus "mètodes, secrets i tècniques" per triomfar a TikTok. L'influencer va ser acusat de voler-se aprofitar dels seus fans i treure'ls diners.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: