Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 18 d'octubre

per Redacció, el 18 d'octubre de 2022 a les 09:45
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Se t’obren noves portes, valora quines t’interessen més. Pot ser que algú et retregui algun error del passat, estigues alerta i no entris en el joc. Si tens parella avui et sorprendrà! Sigui com sigui, expressa els teus sentiments i veuràs que tot t’anirà millor en les relacions. 

TAURE
Algú et pot tenir enveja, no hi entris i passa de tot! Si tens idees, exposa-les sense por perquè seran ben rebudes. Hi ha algú del teu entorn proper que té interès amorós en tu, pren la iniciativa i llença’t. Estaràs molt sociable i comunicatiu/va, així que creu en tu mateix/a!

BESSONS
Avui ves pel teu compte i t’anirà millor. Vigila amb les trampes i evita entrar en crítiques. Avui t’adonaràs dels sentiments d’amor d’algú que coneixes. Ves amb prudència perquè això et benficiarà. Sents que estàs en una petita crisi sentimental, no pateixis que aviat vindran temps millors!

CRANC
Tindràs èxit si ets prudent i no et deixes manipular amb falses promeses. Actua amb el cap fred i tingues calma, que tot anirà bé. Un amic o amiga necessitarà ajuda i li pots oferir, però no et passis que després s’aprofiten de tu! Estàs bé i de bon humor, segueix així :)

LLEÓ
No evitis els problemes, Lleó. Com abans t’hi enfrontis, millor els arreglaràs. Avui confirmaràs l’afecte que tenen cap a tu les persones del teu entorn. Estàs bé però una mica nerviós/a i inestable, busca maneres de relaxar-te. Si vénen canvis, no tinguis por!

VERGE
Avui tindràs algunes diferències d’opinió amb persones del teu entorn, evita estressar-te o parlar sense pensar. Intenta passar temps amb la teva família, ho agrairàs! Per a tu és un bon moment per desenvolupar el teu físic i la teva espiritualitat. Aprofita-ho!

BALANÇA
Avui ves alerta perquè algú pot posar alguna pedra al camí. Despertaràs interès a algú que t’agrada des de fa temps, així que no et tallis! Els astres també et recomanen escollir bé les teves amistats. 

ESCORPÍ
Avui et sents molt bé i amb ganes de menjar-te el món. La teva simpatia contagiarà els altres i la gent et pararà atenció. Si t’agrada algú és important que no l’idealitzis, sinó que et centris en conèixer realment a la persona.

SAGITARI
Pren-te les responsabilitats amb més calma, Sagitari. En l’amor hi ha una persona que té interès en saber què sents tu, sigues sincer/a. Avui és un bon dia per fer una mica d’exercici, encara que et faci mandra. Tu pots!

CAPRICORN
No t’atabalis, Capricorn. Confia en tu i en les teves habilitats. Si algú et posa dels nervis intenta mantenir la calma. Tindràs una bona relació avui amb els peixos i els escorpins. Vigila de no perdre coses, que pots estar despistat/da. En l’amor, fes cas al teu cor!

AQUARI
Si et costa atrapar la feina que tens, demana ajuda, sobretot! Avui et pot escriure una persona que fa temps que no parleu i això et donarà molta alegria. Intenta no pensar gaire en el passat i gaudeix del que tens ara!

PEIXOS
Els amics i amigues t’ajudaran en els contratemps que sorgeixin, però és important que facis cas a la teva intuïció. És un bon dia per connectar amb les teves emocions i el teu món intern. Evita els conflictes i discussions i cuida’t molt!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: