Logotip de Adolescents.cat

Novetats i canvis importants a TikTok que arriben amb polèmica

per Redacció, el 18 d'octubre de 2022 a les 09:21
TikTok ha anunciat diverses mesures en els directes per tal d'augmentar la seguretat a la plataforma.

Els canvis arriben després d'una recerca de la BBC que va revelar com a desenes de menors refugiats de Síria demanaven diners a través de TikTok. Diners que no anaven a parar als nens i a les seves famílies: la plataforma es quedava un 70% de les donacions, segons va destapar la BBC.

Doncs bé, després de la polèmica, la xarxa social ha decidit anunciar certs canvis per evitar nous problemes. Us els resumim:

 S'augmenta l'edat mínima per a realitzar una transmissió en directe, passant dels 16 als 18 anys.

 Només els usuaris majors d'edat amb almenys 1.000 seguidors podran iniciar transmissions en viu i tindran accés a les funcions de monetització.

 S'habilitaran els directes per a adults, una funció pensada per a vídeos on es tracten temes delicats que no serien aptes per a menors d'edat.

 TikTok incrementarà les eines per a evitar insults o abusos durant els directes. Ara els usuaris podran filtrar certes paraules per a limitar els comentaris inadequats.

 Els canvis s'aplicaran a partir del 23 de novembre

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: