Logotip de Adolescents.cat

Quatre adolescents a judici per la violació d'un noi de 13 anys al Baix Llobregat

per Redacció, el 18 d'octubre de 2022 a les 08:12
Avui comença el judici per un cas d'assetjament escolar molt greu. Quatre joves passaran per un jutjat de menors de Barcelona, acusats d'assetjar i agredir sexualment un company del Col·legi Verge del Roser de Vallirana (Baix Llobregat)

Els fets van tenir lloc el 2018 quan, després d'una etapa d'insults, un grup d'alumnes va presumptament agredir de manera sexual la víctima, amb síndrome d'Asperger.


Els agressors serien un grup de nois una mica més grans, de tercer d'ESO –la víctima tenia 13 anys quan va passar tot-. Segons explica TV3, l'haurien dut a una zona apartada del pati i allà l'haurien agredit sexualment.

Amb tot, la família denuncia que el centre no només no els va acompanyar, sinó que van intentar silenciar l'alumne i que el cas no sortís a la llum.


La Fiscalia demanarà inicialment 3 anys d'internament per als quatre acusats, que en el moment dels fets tenien entre 14 i 15 anys. L'acusació particular exercida per la família de la víctima sol·licitarà 4 anys.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: