Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del cap de setmana: 22 i 23 d'octubre

per Redacció, el 22 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Aquest cap de setmana jugaràs molt bé les teves cartes i t'espera el triomf en tot el que comencis. Tindràs idees brillants i renovadores, i per moltes travetes que vulguin posar-te no podran amb tu. Vigila a qui fas confidències. A vegades busques respostes en la direcció incorrecta però hi ha una persona que t’obrirà els ulls. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

TAURE 
És moment de triomfar, d'aconseguir el que desitges, de ser feliç... El cosmos es confabula perquè tot surti com has planejat. La teva seducció atrapa i podràs fer realitat una cosa que fa temps que esperaves. Aquest cap de setmana però, t’has de posar més dur amb les persones que no t’acaben de tractar bé. Moment de sort: diumenge al matí.

BESSONS
Aquest cap de setmana pots tenir algun ensurt, però el sabràs afrontar amb valentia, sense deixar que t'afecti. No et quedis a casa, que pots conèixer a algú que exerceixi en la teva vida una influència molt positiva. Tens bona sort en general i una gran connexió amb els Balança. Moment de la sort: dissabte al matí.

CRANC
Aquests dies estaràs més sentimental i tot t’afectarà més. Potser és el moment d’exterioritzar tot el que portes dins, et sentiràs millor. Et toca ser una mica més madur i parlar seriosament amb una persona, ja no pots deixar estar aquesta conversa durant més temps. Dia de sort: diumenge.
 
LLEÓ
Aquest cap de setmana et pujarà l’autoestima i això et portarà noves il·lusions. Amb els bons aspectes que estàs rebent del planeta de l'amor, Venus, el teu poder de seducció és impactant i conqueriràs a qui vulguis. La teva bona intuïció guiarà els teus passos perquè decideixis el que més et convé. Moment de sort: dissabte a la tarda.

VERGE
Aquest cap de setmana pots emportar-te una sorpresa agradable i potser pots veure complert un somni que desitges molt. No donis res per perdut, que tens l'energia astral molt favorable amb tu i tot pot passar. Una cosa bona està per arribar... Bones energies amb Peixos i Capricorn. Moment de sort: dissabte a la tarda.
 
BALANÇA
Viu el cap de setmana al màxim sense preocupar-te pel que pugui venir, que per molt que vulguis no ho pots tenir tot sota control. Busca refugi en les persones que t’estimen, sembla que prendràs una decisió important i necessites el suport dels amics. Moment de la sort: dissabte al matí.

ESCORPÍ
Estaràs una mica atabalat dissabte però recuperaràs força el diumenge. És un cap de setmana per estar amb la família i oblidar els problemes. Estima’t més. No renunciïs a alguna cosa que et fa il·lusió i pensa una mica en tu. Amb aquesta ment tan àgil i brillant que tens, sabràs què decidir en cada moment. Moment de sort: diumenge a la tarda.

SAGITARI
Quan es tanca una porta s’obre una finestra, t’arriben noves oportunitats i has de saber aprofitar-les! Tindràs molt bona sort durant el cap de setmana. Notaràs una energia especial amb els signes d'aire Bessons i Balança. Moment de la sort: diumenge a la tarda.  

CAPRICORN
Aquest cap de setmana et deixaràs portar per les teves emocions sense permetre que et condicionin prejudicis ni el que opinen els altres. Si no estàs enamorat pots tenir converses amb algú que desperti les teves ganes d'estar en parella. Moment de sort: diumenge al migdia.

AQUARI
No tinguis por a dir el que penses, encara que això et faci perdre una amistat. No et convé tenir gent que no et comprèn al teu costat. La vida sentimental serà intensa i t'ajudarà a oblidar altres assumptes que en aquest moment no pots solucionar. El dissabte serà el teu dia de sort.

PEIXOS
En aquests moments estàs en un to molt harmònic amb els signes de foc i d'aire, sobretot amb Àries i Aquari. Et sorprendrà i et farà estar més feliç una conversa inesperada amb algú que fa temps no et pots treure del cap. Vestir amb gris i negre et donarà bones energies. Tens sort amb l’amor el diumenge.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: