Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 19 d'octubre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys
De petita volia tenir la cama trencada per pujar amb l'ascensor del cole i cada cop que veia algú amb crosses li deia a la meva mare que em feia mal el peu. Fa dos dies em vaig trucar el peroné i em sento ridícula pel que feia de petita.

Noi, 19 anys
Fa 2 o 3 anys quan anava a l'insti, teníem un professor a qui li dèiem "pajillero". Al principi no sabia el perquè li deien així, però un cop vam mirar l'historial i hi havia de tot. I el més dur de tot és que quan deia que anava al lavabo s'emportava una taronja/mandarina i t'ornava sense ella. (Tinc un trauma).

Noia, 15 anys
Aquest estiu he conegut a un noi de vacances, però vivim molt lluny. Ara bé, de vacances vam estar cada nit abraçats, mirant les estrelles, acariciant-nos, però no ens vam liar encara que els dos teniem moltes ganes :(

Noi, 17 anys
M'encanta el sexe anal. L'altre dia amb el noi amb qui tinc un lio m'estava follant. I li vaig dir que em penetrés pel cul. Me la va ficar i es va córrer en 10 segons. No trobo nois de la meva edat que no es corrin quan em penetren el cul.

Noia, 16 anys
Era el meu aniversari i es van quedar tota la meva colla d'amics a dormir a casa. Després de mirar un peli vam anar a dormir tots. Un dels meus amics (del qual porto molt de temps enamorada) i jo ho vam acabar follant al mateix llit on estaven dormint els altres. Em va posar molt i el més fort és que els meus amics no ho saben.

Noia, 13 anys
Quan era petita vaig anar a casa els meus cosins a dormir. Em vaig despertar amb les calces humides i els pantalons de pijama també, em vaig adonar que m acabava de pixar. Vaig tacar tot el matalàs, al matí encara estava humit... Però el vaig deixar tal qual al mateix lloc, ningú se'n va adonar, però cardava una pudor... Ara sempre que vaig a casa seva pixo tres vegades abans d'anar a dormir... Jajaja encara ric i ploro a la vegada.

Noia, 14 anys
Quan tenia 5 anys, vaig anar a dinar a casa d'un veí. Només hi havia la seva cangur. Després de dinar, ell em va proposar un joc. Havíem de saltar en el sofà i intentar tocar-nos, i si tocàvem per exemple la camiseta doncs ens l'havíem de treure. Vam acabar despullats fins que ens va enxampar la cangur.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: