Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 577]

per Redacció, el 22 d'octubre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Un dia estàvem al teatre amb els de la meva classe, entre ells el meu nòvio. Ens vam asseure junts i la cosa es va anar escalfant fins que ens vam començar a tocar sense que ningú s'adonés. No vam poder aguantar i vam acabar follant als lavabos.

Noia, 16 anys
Vaig anar amb el meu nòvio al cine per celebrar el primer mes. Ens vam posar a última fila a la cantonada. Cap a la meitat de la peli ens vam començar a liar i va anar a més... Em va fer dits allà mateix. Sort que la sala estava mig buida i crec que no es van adonar, però hi havia una àvia una mica més endavant que es va girar i ens va pillar liant-nos jaja ups.

Noia, 16 anys
Un dia després d'una festa de la meva cosina, una de les seves millors amigues es va quedar a dormir a casa seva igual que jo. Al final vam acabar dormint l'amiga i jo en un mateix llit. Total, que eren les 3 am i encara estàvem despertes i la meva cosina estava dormint en el llit de baix. Ens vam començar a escalfar moltíssim i al final vam acabar liant- nos i fent-nos dits l'una a l'altre, amb la meva cosina al costat. Mai hem tornat a parlar-ho, però jo ho repetiria.

Noi, 16 anys
Fa un temps estava a casa del meu millor amic, se'ns va empalmar als dos mirant una peli i em va acabar fent una palla, però com amics. Ara cada vegada que anem a casa d'algun els dos sols ens fem palles mútuament. No hem parlat mai del tema, simplement passa...

Noi, 20 anys
Saber que mons pares mai sabran que em faig més d'una palla els divendres i dissabtes que marxen a treballar i jo em quedo "estudiant" a casa. Tot i que un cop ma mare em va pillar fent-ho, quan tenia 16 anys, ja no m'ha pillat més. I això em posa mooooolt hot.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: