Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 17 d'octubre de 2022 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 



Versió sense playbuzz
Noi, 19 anys
Ets un noi i tens un any més que jo. Ens vam conèixer el dia 30S a Mallorca. Des que et vaig veure em vas semblar molt mono i que ets com jo. Vam estar parlant tota la nit fins a les 6AM del 1O, jo soc diable i tu dimoni de factoria. Només vull dir-te que m'agrades i vull parlar amb tu. Si saps qui soc escriu-me.

Noia, 15 anys
Vivim al mateix lloc i vam anar junts a la guarderia i a l'escola fins a 3r crec, però vas marxar a un altre insti, em molaves. Sempre anàvem junts a esquiar, però cada vegada ens hem anat distanciant més i ja ni ens saludem. Sempre m'has cridat l'atenció i ara encara més. La vaig cagar en una festa borratxa i crec que et vaig espantar jajaja, que sàpigues que t'estaré esperant...

Noia, 18 anys
Ens coneixem des de fa menys d'un any i ets 2 anys més gran que jo. Tot i que quan vam començar a parlar a mi qui m'agradava era el teu amic, a mesura que van anar passant els mesos em vaig començar a fixar més en tu. Em va costar admetre-ho, però m'agrades i molt, sento que tinc una connexió especial que mai he tingut amb ningú, però em fa por dir't-ho perquè som tan amics que no vull que es faci estrany o que s'acabi l'amistat que tenim. No sé si tu sents el mateix, però a vegades he arribat a pensar que els dos estem en la mateixa situació. Si saps qui soc fes'm-ho saber :)

Noia, 15 anys
Ets un noi del qual ja vaig estar pillada fa més d'1 any i vam tenir alguna cosa. Jo ara tinc nòvio i tu tens nòvia, però et veig cada dia a classe i no et supero. Seus darrere meu, em parles bastant, t'agrada molt el futbol i moltes vegades parles d'això.

Noi, 15 anys
Som del mateix grup. Els dos som rossos. Tu ets alta, amb uns ulls blaus preciosos i una energia brutal. Jo soc alt, ulls marrons i amb cara d'adormit 24/7. Ara tu has anat a estudiar a Irlanda i jo a Canadà i tot i que no ho admeto et trobo a faltar. Em vaig liar amb una amiga nostra aquest estiu però tot va ser per posar-te gelosa. El teu nom comença per L i el meu per m'agrades; M.

Noi, 19 anys
Ens vam conèixer l'any passat a la mateixa carrera i classe de la UAB on tots dos estudiem i fa un any que estic molt pillat de tu. Tens els cabells llargs marrons i uns ulls marrons clars preciosos. Ets una de les més intel·ligents i aplicades de la classe, i m'encanta que siguis divertida i em transmetis confiança. M'agradaria saber si sents el mateix per mi. La vergonya sovint em juga males passades...

Noia, 15 anys
Ens vam conèixer fa poc més d'un any i hi va haver moltíssima connexió des del principi. Vam sortir durant 7 mesos, però et vaig deixar, i 2 mesos després (a l'agost) vam tornar a parlar. Doncs res, que sàpigues que encara sento coses per tu i crec que tu també. Si és així, fes el primer pas.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: