Logotip de Adolescents.cat

Així és ara Priscilla Delgado, la nena de Los Protegidos que triomfa a Hollywood

per Redacció, el 17 d'octubre de 2022 a les 06:00
Priscilla Delgado, nascuda a Puerto Rico, va aconseguir la fama a Espanya interpretant Lucía a la sèrie Los Protegidos on també hi sortien actors com Ana Fernández (Las Chicas del Cable).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Los Protegidos💘😻🙈 (@cf__losprotegidos_)



Ara, 10 anys més tard, l'actriu està triomfant a Hollywood participant en sèries d'èxit com Ellas dan el golpe. Aquesta ficció d'HBO, inspirada en una pel·lícula de 1992, explica la història d'un equip de beisbol femení després de la Segona Guerra Mundial. Priscilla Delgado dona vida a Esti González, la més petita de l'equip.

 


Per arribar fins on és ara, l'actriu s'ha format i esforçat per assolir les seves metes. El 2019 es va mudar a Califòrnia per estudiar a la prestigiosa Orange County School of the Arts, una escola per a actors que només admet a l'11% d'aquells que es postulen i costa una mitjana de 36.000 euros l'any.

Des de llavors s'ha presentat a diversos càstings i si bé en alguns li han donat el paper, en altres no ha tingut tanta sort. Per exemple, va ser candidata per interpretar la Max a Stranger Things, personatge que finalment va ser per a Sadie Sink.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: