Logotip de Adolescents.cat

Netflix anuncia una nova subscripció: tot el que has de saber

per Redacció, el 17 d'octubre de 2022 a les 06:00
Netflix ha anunciat un nou pla de subscripció, el més barat fins ara. Per 5,49 euros al mes dona accés a pel·lícules i sèries del seu catàleg a la plataforma de streaming a canvi de mostrar anuncis.

El nou pla bàsic arribarà a l'Estat el 10 de novembre, encara que també estarà disponible a onze països més: Alemanya, Austràlia, Brasil, Canadà, Corea del Sud, Estats Units, França, Itàlia, Japó, Mèxic i Regne Unit.


Des de Netflix detallen que en aquest pla els usuaris poden esperar una mitjana de quatre o cinc minuts d'anuncis per hora. En el moment del llançament, els anuncis duraran 20 segons. Es veuran al principi de les sèries i pel·lícules i també durant la seva reproducció.

D'altra banda, a causa de restriccions de llicències, algunes pel·lícules i sèries no estan disponibles en aquest pla, però la companyia ha confirmat que ja hi estan treballant. Tampoc serà possible la descàrrega de continguts per veure sense connexió, però sí que es podrà realitzar el canvi a altres plans o cancel·lar en qualsevol moment.


Aquest pla s'acompanya d'una sèrie de controls per als anunciants, amb l'objectiu que puguin "arribar al públic adequat" i garantir que els anuncis es mostren "siguin rellevants per als consumidors".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: