Logotip de Adolescents.cat

Alerta: retiren unes famoses patates de bossa del mercat

per Redacció, el 15 d'octubre de 2022 a les 13:33
Alerta amb la marca Lay's. L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha informat d'un error en l'etiquetatge d'un producte d'aquesta marca, ja que no indica la presència de llet, soja i blat en el seu etiquetatge, i això posa en perill als consumidors que en són al·lèrgics.

Més concretament, el producte afectat és la bossa de patates "Lay's al horno al punto de sal", que s'elabora a Bèlgica, però s'ha distribuït a Catalunya i també a la gran majoria del territori espanyol. 

 
Pepsico, que és l'empresa responsable de la comercialització del producte, ha retirat el producte del mercat i ha posat a disposició dels seus clients un enllaç a la seva pàgina web amb tota la informació. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: