Logotip de Adolescents.cat

Lizzo respon així els comentaris gordofòbics de Kanye West

per Redacció, el 13 d'octubre de 2022 a les 09:51
Kanye West va tornar a generar polèmica fa uns dies per criticar la cantant Lizzo i fer referència al seu pes.

En unes controvertides declaracions, el raper assegurava: "Quan Lizzo perdi 10 lliures (4.5kg) i ho anunciï, atacaran la seva pèrdua de pes, perquè la premsa vol assenyalar la percepció que tenir sobrepès és el nou model de cos, quan veritablement no és saludable. És demoníac".


Doncs bé, la cantant ha decidit respondre a Kayne West durant un concert a Toronto. Tot i que no ha dit el seu nom explícitament, tothom ha entès que les paraules anaves dirigies a ell. "Tinc la sensació que a Amèrica, tothom té el meu p** nom en la seva p** boca sense cap p** motiu. Estic ocupant-me del meu propi negoci: preciós, negre i gros (I'm minding my fat black beautiful business)", ha exclamat la cantant.

D'altra banda, en els últims dies Kanye West ha estat bloquejat de Twitter i Instagram per comentaris antisemites en què atacava la comunitat jueva.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: