Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 13 d'octubre

per Redacció, el 13 d'octubre de 2022 a les 08:43
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Acostumes a decebre’t molt de pressa quan algú et diu que no. Avui aquest sentiment tornarà. No deixis que et controli. Hi ha moltes coses que pots fer sol i per les quals no necessites la companyia de ningú. El teu propi suport és el més important i cada cop ho tens més clar.


TAURE
Si fas cas a algú que t’està intenta ajudar, pots agafar un camí que t’acabarà aportant coses positives. Has de ser valent i arriscar-te perquè algunes situacions no es tornin a repetir. Avui serà un dia especialment creatiu per a tu, guarda’t les idees que se t’acudeixin i que no quedin en un no-res.

BESSONS
Avui hauràs d’afrontar un problema i no tindràs gaire ajuda. Vas assumir una responsabilitat i ara et toca fer-te’n càrrec. Com més aviat t’hi posis millor o hi podria haver conseqüències inesperades.


CRANC
Començaràs el dia amb un petit incident que t’obligarà a fer un canvi de plans. El dia, però, millorarà i tindràs l’atenció d’algú que és molt important per a tu. Tens bones energies amb els signes de foc.


LLEÓ
Tot i que de vegades et promets a tu mateix que t’has de posar per davant dels altres, avui et serà inevitable ajudar un amic que et necessita. Això alterarà el teu dia i hauràs de posposar certes coses, però et sentiràs molt satisfet/a.

VERGE
Tingues compte a l’hora de dir les coses. De vegades no te n’adones, però pots ser massa directe i ofendre els altres. Últimament estàs més irritable i això fa que tinguis discussions constantment. En el fons saps quin és el problema. Intenta-ho solucionar.

BALANÇA
Avui et tocarà intentar posar-te d’acord amb algú que ja no forma part de la teva vida i amb qui no et ve de gust parlar. Aquesta trobada t’afectarà i estaràs més emocional. Desfoga’t i no vulguis guardar-te el que sents per tu.

ESCORPÍ
Hi ha coses que no pots suportar i avui et discutiràs amb algú per un comportament que odies. Si argumentes bé el teu punt de vista, podria ser que l’altre t’acabés donant la raó. Quan tens les coses clares, és difícil portar-te la contrària.

SAGITARI
Avui et retrobaràs amb un objecte del passat que et farà reviure moments agredolços. És hora que facis neteja si vols passar pàgina. La nostàlgia pot arribar a ser destructiva. Avança.

CAPRICORN
Avui et sentiràs ple d’energia i tindràs moltes ganes de fer coses. Algunes, però, les hauràs de fer sol i això et molestarà. Sents que algú t’està intentant evitar i no saps per què. Parla amb algú del seu entorn, això et pot ajudar a entendre el seu caràcter.

AQUARI
Avui podria ser que una persona amb qui últimament has tingut algunes discussions et faci una sorpresa que t’alegrarà. Això farà que estigueu més units i deixeu certes diferències enrere.

PEIXOS
Si creus que no has estat gestionant bé una situació, n’has d’assumir les conseqüències. Ara ja no pots tornar enrere i et toca arreglar un problema que amb el temps ha anat creixent. Hi haurà algú que t’ajudarà de manera desinteressada.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: