Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 14 d'octubre

per Redacció, el 14 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES 
No vulguis carregar tu amb tot el pes. Fer-ho no evitarà el patiment d'altres. Cadascú té les seves responsabilitats, així que cuida't de les teves i no vulguis fer-te càrrec de les dels demés. Bones energies amb Escorpí.

TAURE 
Et sorgiran compromisos imprevistos que alteraran els teus plans. Pren-te les coses amb calma, perquè les presses i l'estrès et poden fer cometre errors greus. Bones vibracions amb els Bessons. 

BESSONS
Avui hauràs d'assumir que és millor deixar de banda certes coses. Ara no és el moment, així que caldrà que tinguis paciència i esperis. No et frustris, perquè arribaran nous projectes que t'il·lusionaran d'aquí poc. 

CRANC 
Al final has decidit fer cas a un consell que no paraven de repetir-te i t'està ajudant. Sents que tornes a ser tu i a poc a poc vas recuperant l'alegria que et caracteritza. No oblidis les persones que t'estan ajudant i fes-los saber que són importants. 

LLEÓ 
Hi ha un conflicte obert que necessites afrontar com més aviat millor. Estàs acumulant un estrès innecessari i saltes a la mínima. Sigues sincer/a amb un familiar i t'ajudarà més del que et penses. 

VERGE 
Avui et convé deixar parlar els altres i no voler tenir la raó perquè hi ha una persona que està a la defensiva. Escolta i potser entendràs certs motius que no coneixies. Males energies amb Verge. 

BALANÇA 
Avui et fallarà una persona important i, sense la seva companyia, et sentiràs sol/a. No t'ho prenguis malament: que et diguin que no, no significa que no els importis. Aprofita el dia per pensar en tu i en el teu criteri. Actua segons els teus pensaments. 

ESCORPÍ 
Sents que una situació que has viscut recentment t'ha fet madurar de cop i això t'ha distanciat de certes persones. Avui sabràs aprofitar aquest aprenentatge per a una cosa que et beneficiarà molt.

SAGITARI 
Avui sentiràs que has contribuït en la felicitat i el benestar d'algú i, per fi, estaràs bé amb tu mateix/a. És un bon dia per a la comunicació emocional, així que afronta certes converses. 

CAPRICORN 
Tens menys energia que de costum. T'encanta fer plans i gairebé mai dius que "no", però avui et veuràs obligat a fer-ho perquè et notaràs esgotat/da. Necessites que la teva ment reposi. Si algú s'enfronta a tu, no malgastis temps amb baralles, perquè les coses poden acabar malament. 

AQUARI 
Avui algú necessitarà la teva atenció i hauràs d'assumir la situació encara que no et vingui de gust. Procura agafar't-ho amb paciència i el dia se't pot fer llarg i força insuportable. 

PEIXOS
No acabes de confiar en una persona propera, però tens motius? No deixis que els prejudicis i les experiències del passat, condicionin les teves relacions. Algú d'un signe d'aire et pot fer veure les coses d'una altra manera. . 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: