Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 12 al 18 d'octubre

per Redacció, el 12 d'octubre de 2022 a les 06:00
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!

Aquest contingut el pots llegir en exclusiva des de l'APP d'Adolescents.cat cada dimecres.


 

Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Després de patir un desengany, anem amb el fre posat i intentem ser més racionals que passionals però has de fer un esforç o deixaràs passar oportunitats úniques. Consell: Hi ha trens que només passen un cop i, si obres els ulls, t’adonaràs de quin estàs a punt de perdre. Dia de la sort: 18.

TAURE (3/5)
Deixa de banda les inseguretats i digues-li a aquella persona que vols parlar amb ella. No tinguis pressa i fes per conèixer-la de mica en mica. Per tu la confiança i la sinceritat són claus, i només si parleu molt, te n’adonaràs si tens a davant a algú molt especial. Dia de la sort: 17.

BESSONS (2/5)
La teva imaginació és digne de pel·lícula i no ho pots evitar. Tot i mostrar indiferència, hi ha algú que t’agradaria conèixer, us heu parlat i ja n’hi ha hagut prou perquè sigui protagonista de les teves fantasies. Consell: Fes el pas, deixa’t portar i sobretot, deixa l’orgull de banda. Dia de la sort: dimecres.

CRANC (2/5)
Si tens parella, gaudeix dels bons moments que us vénen i si no en tens, sentiràs que a vegades la gent no actua com voldries i et decebrà. Per tant, vés amb compte. Consell: Et falta ser més comunicatiu/va amb els teus. Dia de la sort: 18.

LLEÓ (2/5)
Sovint et tanques en banda i no deixes que ningú sàpiga que penses ni quins són els teus sentiments. Vigila, perquè no te n’adones però ho estàs fent tot per tal que aquesta persona especial s’allunyi cada dia més de tu. Consell: Fes l’exercici d’obrir-te i digues-li el que penses. Dia de la sort: 16.

VERGE (4/5)
Si tens parella, segurament aquests dies no estigueu en el vostre millor moment. Tindràs dubtes però no prenguis cap decisió de manera impulsiva. Si estàs solter/a, necessites pensar més en el que vols i deixa-ho de buscar en l’altra gent, t’has de fer valdre! Dia de la sort: 13.

BALANÇA (4/5)
Aquesta serà una bona setmana i sentiràs que et trobes en el punt on vols estar. Tens algú molt especial al costat i va sent hora que li demostris i li diguis sense por. Mai es diu prou vegades i tu més que ningú sap com és de maco que t’ho repeteixin i et facin sentir important. Dia de la sort: 16.

ESCORPÍ (3/5)
Tot comença a encaminar-se i cada vegada tens més clar què vols fer i sobretot, amb qui. Aquesta setmana, li hauràs de parar els peus a algun amic/ga que fa dies que et tira indirectes i no sempre ho fa de broma. Consell: Deixa-li clar d’una vegada o hi haurà malentesos. Dia de la sort: 17.

SAGITARI (4/5)
Si tens parella, aquesta setmana serà molt positiva. Aquesta situació us ha recordat perquè esteu junts així que feu plans de futur per potenciar-ho. Si estàs solter/a, obre a la persona que t’agrada i parla-hi. Aquesta setmana estàs seductor/a. Dia de la sort: Dimecres.

CAPRICORN (3/5)
Aquesta setmana, és important que obris bé els ulls i estiguis molt atent/a perquè fa uns dies vas parlar amb una persona i des de llavors que no se't treu del cap. Consell: si no saps de qui es tracta, fixa’t en els coneguts dels teus amics/gues perquè pot ser qui menys t’esperes. Dia de la sort: 17.

AQUARI (3/5)
Ets una persona romàntica i la distància t'afecta a tu i a les teves relacions. Per això, sense poder-ho evitar, començaràs a pensar i a idealitzar a aquella persona que tens al cap i que t’agrada de manera especial. Vés amb compte: està bé fer-se il·lusions però no et muntis pelis. Dia de la sort: 15.

PEIXOS (2/5)
T’has dedicat més temps per tu i això es nota. No deixis de fer-ho encara que et vingui de gust conèixer a gent nova. Has après que no pots dependre de ningú, això no va amb el teu caràcter, així que ara amb les coses clares, ja estàs a



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: