Logotip de Adolescents.cat

El missatge que els astres tenen per a tu aquesta setmana

per Adolescents.cat, el 16 d'octubre de 2022 a les 08:10
Creus en el poder dels astres? Si t'agrada l'astrologia i creus fermament que les estrelles són un mapa ple d'informació, aquesta secció és la teva!

T'explicarem el clima general per la setmana que comença perquè puguis aprofitar-lo al teu favor! És un clima general per a tothom, és indiferent el signe de l'horòscop que siguis, aquest missatge t'interessa ;)


Tercera setmana d'octubre:



Aquest mes, juntament amb el novembre, està sent dels més importants de l'any astrològicament parlant. Encetem una temporada d'eclipsis que s'iniciarà el 25 d'octubre i que ens porta grans transformacions a totes i tots. Vulguis o no, t'esperen canvis gairebé predestinats! Tot allò que ja no funciona a les nostres vides petarà d'una manera o una altra per encetar nous camins.


També cal destacar que aquests dies tant el Sol com Mercuri i Venus es troben a Balança, el signe de la bellesa i l'equilibri. És per això que és un molt bon moment per treballar en la bellesa del teu entorn per millorar el teu benestar. Pots fer canvi d'armari i donar allò que ja no et poses, fer-te un canvi de "look", un nou logotip o imatge a les xarxes socials, cuidar les plantes... Aprofita aquesta energia!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: