Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 15 d'octubre de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà conèixer aquestes 5 curiositats abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
No tots els alfabets contenen el mateix número de lletres. El més llarg del món és el de Jemer, l'idioma oficial de Cambodja, amb 72 lletres de les quals 32 són vocals.

L'orina dels gats brilla en la foscor perquè a l'aparell urinari felí hi ha una gran quantitat d'àcid úric, però no ho podem veure a simple vista. Per comprovar-ho cal enllumenar el pipí felí amb una llum especial, una llum negra o una llum ultraviolada. 

L'esmalt dental és gairebé tan dur com el diamant i gairebé més valuós que aquesta preada joia. 

Hi ha 7.700 milions de persones vivint al món, de les quals el 90% es troba a l'hemisferi nord.

Rússia és el país més gran del món. Té una superfície de 10,6 milions de quilòmetres i abasta 11 zones horàries en total. Això significa que els russos en un extrem del país podrien estar començant el dia mentre que els russos a l'altre extrem estarien anant a dormir.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: