Logotip de Adolescents.cat

5 adolescents expliquen la seva experiència més HOT [VOL. 576]

per Redacció, el 15 d'octubre de 2022 a les 06:00
Quina és la situació més pujada de to que has viscut? Pots enviar-nos la teva a través del formulari que trobaràs al final de l'article.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 15 anys
A l'aniversari d'una amiga, al maig d'aquest any, vam fer festa a casa seva, però abans vam anar a prendre alguna cosa al poble. Total, que vam veure uns nois molt guapos i després de passar mil cops per davant seu els hi vaig demanar l'Insta amb una amiga. Més tard, quan estàvem a casa, la meva amiga ens van escriure i la nostra amiga ens va deixar marxar una estona. Al final vam acabar a casa d'un dels nois al seu jacuzzi i va ser dels millors que he fet mai.

Noi, 18 anys
Aquest cap de setmana estava a un bar amb una noia i un amic. Amb ella ens estem coneixent i sembla que hi haurà alguna cosa. Estàvem xerrant amb la meva mà a les seves cames i la vaig començar a tocar per molestar una mica, vam acabar liant-nos al lavabo i li vaig fer dits mentre el meu amic era a la terrassa.

Noia, 17 anys
Estava amb un noi a casa seu "mirant una peli". Estàvem molt calents i em va començar a tocar, jo em deixava fer. Llavors el vaig començar a tocar jo i al cap d'una estona vam començar a foll*r. Vam anar canviant de posició i tal i finalment vam acabar a la dutxa. Un bon remate final. Els dos vam acabar suadíssims per les ganes que hi posàvem i que ens teníem.

Noi, 17 anys
Una vegada vaig anar a un campament d'estiu. Allà hi havia una noia que em posava molt, per més que jo tingués novia. Al tercer dia a la nit, vam jugar a veritat o repte, i vam haver d'anar la nena que em posava i jo al bosc durant 5 minuts. El que ningú sap és que ens vam començar a ficar calents fins que vam arribar al punt d'acabar follant, allà, al mig del bosc, amb la por que algú ens descobrís i li expliqués a la meva novia. Des d'aquell dia quedem sempre, i ens liem.

Noia, 17 anys
Aquest estiu feia temps tontejava amb un noi dos anys més gran que jo. Un dia em va dir de veure una peli a casa seu. Cal aclarir que feia temps que hi havia tensió entre nosaltres, però només ens havíem liat. Em va venir a buscar amb el cotxe i tal i bé, arribo a la seva habitació i tenia les llums leds vermelles i tot molt ben preparat. Aquell dia vam acabar fent de tot, va ser un dels millors polvos de la meva vida.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: