Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 11 d'octubre

per Redacció, el 11 d'octubre de 2022 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Intenta canviar les coses i deixa de queixar-te. Saps que pots aconseguir el que et proposis esforçant-te, així que lluita pel que vols. Hi ha un amic/ga a qui sempre demanes ajuda quan hi ha complicacions: abans de fer-ho, procura solucionar les coses tu mateix o l'altra persona es podria acabar molestant.

TAURE
Deixa la por de banda i arrisca't. Ja fa massa temps que vols dir-li una cosa a algú, però encara no ho has fet. No esperis més. Avui és un dia favorable per les relacions i la comunicació.

BESSONS
No et rendeixis. Continua lluitant pel que vols encara que una persona propera potser s'enfadi amb tu. A la llarga ho entendrà. Avui algú a qui gairebé no coneixes, intentarà establir una nova relació. Vigila amb els prejudicis.

CRANC
Avui pot ser que un rumor t'acabi afectant d'una manera inesperada. Això et farà recordar temps passats i et posaràs nostàlgic/a. En l'amor, és bon dia per mostrar afecte a la persona que t'agrada i no ser fred.

LLEÓ
Avui començaràs el dia de bon humor, però pot ser que cap a mig matí, les paraules d'algú et facin enfadar. Imposa't i digues el que penses o ho acabaràs fent més endavant i de males maneres.

VERGE
Avui, algú amb qui confies molt, et mostrarà una cara que no t'agradarà. Intenta no donar-li massa importància i deixa que les coses es refredin. Mostra't més proper a la persona que estimes o podria allunyar-se.

BALANÇA
Pot ser que coneguis algú que t'atregui, però cal saber diferenciar entra atracció i enamorament. Pensa't les coses bé abans de fer-les o pots acabar ferint algú.

ESCORPÍ
Encara ets a temps de solucionar els errors que vas cometre. Si creus que has d'arreglar alguna cosa, fes-ho i deixa de pensar-hi una vegada i una altra. Procura tenir la ment en el present i no tant en el passat.

SAGITARI
No acabes de veure les coses clares amb algú, però no t'atreveixes a dir-li. T'estàs deixant portar i això no té res de dolent, però cal que pensis en els altres també, sinó et sentiràs malament.

CAPRICORN
Aquests dies potser t'has sentit ignorat, però avui les coses canviaran. Una novetat farà que siguis el centre de les mirades. Avui estaràs especialment seductor i aconseguiràs el que et proposis.

AQUARI
Innova i prova de sortir de la rutina. La situació que estàs vivint no és fàcil, però no et deixis arrossegar pel mal ambient. Saps que tens el poder per canviar les coses i fer que vagin a millor.

PEIXOS
Avui estaràs susceptible i pot ser que perdis els nervis en algun moment. Ja fa dies que estàs cansat de la situació que vius i això t'està afectant. Procura descansar i dedicar temps als teus hobbies. Necessites evadir-te.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: