Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 12 d'octubre de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 



Versió sense playbuzz
Noia, 16 anys
Vaig conèixer al meu nòvio per TikTok a un directe d'aquells que posa: "ligar entre vosotros". El tema és que cap del dos vam comentar, vaig veure qui veia el directe, el vaig seguir, i em va obrir. Ara ja fa vuit mesos que sortim. És el millor, però quina vergonya explicar com el vaig conèixer.

Noi, 17 anys
Una nit estava mirant Instagram i vaig mirar una story d'una companya de classe. Li vaig respondre i vam començar a tenir una conversió hot. Després d'això vam quedar perquè ella em fes una mamada i quan va arribar el dia ja no em sentia segur, però ho vaig fer perquè ella sí que volia... Després d'això me'n vaig penedir perquè ella no m'agradava.

Noi, 18 anys
Un dia estava a casa i feia molta calor. Vaig veure una síndria a la nevera i vaig pensar que era una bona idea fer-li un forat i masturbar-me amb ella. La vaig tirar a les escombraries intentant dissimular-la, però els meus pares la van veure igual i vaig haver d'explicar el que havia passat. Quina vergonya! A dia d'avui els meus pares no han tornat a comprar síndria mai més.

Noia, 16 anys
Tinc un professor que a ningú li agrada perquè diuen és molt avorrit. El cas és que ningú sap que a mi m'encanta, i a més, és el meu crush secret. La seva veu em té captivada i tot ell em posa moltíssim. Sempre que em masturbo penso en ell.

Noi, 16 anys
Estàvem de festa major i portava tota la nit liant-me amb la nena que m'agrada. A la meitat de la nit ens vam retrobar amb els nostres amics, estàvem tots asseguts i jo vaig recolzar-me sobre les seves cames, va anar-se aixecant el vestit i vaig acabant menjant-li el cony davant de tots els nostres amics. Quin morbo que no es donessin compte.

Noi, 15 anys
Quan vaig anar de campaments amb els escoltes hi va haver una nit que em vaig quedar sol a la tenda, i llavors vaig veure unes calces d'una companya i em vaig començar a masturbar i fregar-me amb elles. Va ser genial i el morbo que em poguessin pillar, l'hòstia.

Noia, 15 anys
Quan era més petita (era una mica entremaliada), estava a casa de la meva tieta i hi estaven els meus cosins. Jo estava al costat de la porta i vaig fer caure al meu cosí petit del tricicle. El cap li va picar amb l'escaló que hi ha per entrar a dintre, tothom va anar a veure i com estava a davant vaig dir que hi havia una pedra i per això s'havia caigut. A dia d'avui encara no saben que vaig ser jo.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: